iwonaimaja
Fanka BB :)
Lexie witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jejkuuu az taka zla ta glukoza? jejku ciekawa jestem jak bedzie ze mna heh...no ale ja bede w przchodni siedziec-kupie gazety i posiedze
Zielona_stokrotka z marketami nie mam problemu tak w Atenach ale na obrzeżach... mozna rzec ze na ostatniej ulicy w Atenach mieszkamy samochod pakujemy po przeciwnej stronie ulicy i tam juz nie Ateny. Co do ciepla to pewniem Ci ze teraz sie ochlodzilo ale jeszcze kilka dni temu w ciagu dnia to sama bluza wystarczyla a na werandzie jak wieszalam pranie to i w krotkim rekawku daloby sie wytrzymac w tym roku zreszta w całej Europie ciepla zima jest... teraz zapowiadaja ze ma spasc temperatura i snieg ale to dobrze niech pozabija bakterie..[/]
Fazerkamm, fantastycznie my sie kiedys do Aten na pewno wybierzemy, bo to jedno z marzen m., zjezdzil kawal swiata, ale tam akurat nie byl. Mnie akurat specjalnie do Grecji nie ciagnie, rowniez ze wzgledu na sytuacj dot.uchodzcow itd.,ale jego interesuje kolebka cywilizacji, wiec kiedys kiedys sie tam zapewne pojawimy
Zazdroszcze ciepla, kilka dni temu.. U nas bylo tak zimno, ze sie wytrzymac nie dalo.. Wiatr wial taki, ze pietra nie dalo sie ogrzac i nawet nie bede pisac, ile tam stopni mielismy. Wyjsc w bluzie, o jaaaaa...