iwonaimaja
Fanka BB :)
Codziennie jeździ cysterna balismy się tej zmiany ale na razie jest ok pieniądze są na czas pracuje u znajomych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakbym o swoim mężu czytała ale ostatnimi czasy naprawdę wszystko robił sam i jestem mu za to bardzo wdzięczna! bo sprzątał, gotował prał i prasował no i do tego jeszcze praca! teraz jak mi troszkę lepiej to już jestem w stanie dużo więcej w domu zrobić, ale nadal jestem słaba i szybko się męczę.No chyba muszę sobie kogoś poszukać do pomocy, bo ze względu na chorobę po prostu nie mogę (no i nie chcę) sprzątać całymi dniami. Ja mam problem, żeby sobie zęby umyć, a co dopiero 2 łazienki Ale nie mogę odpuścić, bo mój M. to cholerny pedant i strasznie się wścieka gdy jest bałagan - no i mamy różne pojęcie bałaganu..... Ja nieporządek zniosę, nie cierrrpię brudu, nie ma go u mnie w domu i już, ale nieporząek....trochę kurzu.....przeżyję A nie może też być tak, że M. będzie sprzątał, bo wtedy krzyczy ze sam wszystko robi,a ja nic, choć jestem w domu bla bla bla.....mj M. to straszliwie ciężki przypadek...... że też go jeszcze znoszę
Tylko jak i gdzie szukać kompetentej i uczciwej osoby do pomocy w domu, w niewielkim miasteczku?
Venicee czekamy :*
A ja siedzę z farbą u fryzjera :-) kto farbuje w ciąży? Bom zapomniała..
Cieszę się,że lepiej, myślałam o Was:*Hej!
U nas lepiej, noc przespana bez gorączki, rano dobry humor. Ja właśnie jadę do domu ogarnąć się trochę a potem znów do Wawy - na 14.20 mam genetyczne. Myślałam, że nie będę się stresować ale trochę boli mnie brzuch od rana...
W temacie mieszkania - my przeprowadziliśmy się w wakacje z kawalerki na 3 pokoje U synka mamy szary i jedna ścianę pomarańczową, białe mebelki (kocham białe meble ❤) i wcale nie jest smutno bo on ma mnóstwo kolorowych zabawek.
Uściski dla córci od forumowej ciociWitajcie
Ale naprodukowałyście . Gaduły jedne
Nie pamiętam co komu przez to wszystko
Veniceee kciuki nieustannie trzymamy, koniecznie napisz jak będziesz coś wiedziała.
Sarka przeczytałam jak pisałaś o tych staraniach i cieszę się, ze Wam się udało , po tylu latach. Będę mocno trzymać kciuki. Ten temat jest mi bardzo bliski bo moja siostra stara się o dziecko od kilku ładnych lat, niestety nie stać ich na tych wszystkich lekarzy, zabiegi, więc próbują naturalnie, ja z całego serca im kibicuję.
Ja dzisiaj mam wizytę na 18.20, muszę zaraz wyjść na chwilę z pracy, żeby odebrać wyniki .
Moja kochana córcia dzisiaj kończy dwa lata , tak strasznie szybko ten czas minął .
Miłego dnia
Witajcie nie mam mocy...
Byłam na badaniu jutro wyniki i wizyta u endo.