reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
wracam właśnie z badań i milo się zaskoczyłam bo miałam duuuzo badań i zapłaciłam "tylko" 180 ;) a szykował z mezem jakieś 400 ale nie zamierzam mu się przyznać i będę miała zaskurniaka;)))

Błękitna fryzjer super!!!! ja mam już trochę odrost ale ja mam kolor podobny co naturalny wiec póki co odpuszczę pójdę przed samym porodem ;p

Witajcie :) życzę spokojnego dnia :) czytałam was jeszcze wczoraj ale już nie miałam sił odpisywać, nie chciałam tez się mieszać.
Dziękuje za miłe słowa odnośnie przyjaciółki bardzo się cieszę ze ją zobaczę w końcu po tak długim czasie. Chciałam ja odwiedzić w szpitalu ale była w tak złym stanie że nie wpuszczali nikogo z poza rodziny na oddział.

Venicee myślami jesteśmy z Tobą, :*

Iwonaimaja u nas też szykuje się remont ani nie chce mi się o tym myśleć. My zaczynamy początkiem marca cala góra do ogarnięcia. Jeszcze chodzę i tupie nogami że chce garderobę ale jak już robić to na pełen wypas.

wracam właśnie z badań i milo się zaskoczyłam bo miałam duuuzo badań i zapłaciłam "tylko" 180 ;) a szykował z mezem jakieś 400 ale nie zamierzam mu się przyznać i będę miała zaskurniaka;)))

nie ma jak dobre wieści z rana :) te koszty są porażające. A jeszcze ostatnio chodzi nam po głowie ta krew pępowinowa Drogie to ale myślę że warto to przemyśleć. A jak wy myślicie?? Któraś brała to już pod uwagę? może przy wcześniejszych ciążach??

@Venicee daj od razu znać jak tylko wrócisz od lekarza, czekamy!
@iwonaimaja, przytulam. nic nie boli tak jak strata dziecka.

@sarka2016, a ja studiowałam w Toruniu.

@nikusiek, tez mysle, ze temat pokoju powinien poruszczyc maz, a ile wy macie?

@nikusiek to ty czy ktos inny pytał o suwaczek

suwaczaki robisz w ustawieniach profilu, jak kliniesz na swoj nick pojawi sie profil w lewym gornym rogu nad zgłoś masz taki przycisk ze strzałką (obok malego zdjecia profilowego) ----> wybierasz MOJE KONTO i po lewej stronie maszl iste - sygnatura ---> tworzysz suwaczek w dowolnym programie i przekopiujesz kod ---zapisz zmiany i voila

@sarka2016, to super, ze te badania wyszly taniej niz mysłas.

remont - bedziemy cos zmieniac w pokoju Patryka, od wrzesnia idzie do szkoły, wiec jakies biureczko. jeszcze sie nad tym nie zastanawialam, ale moze i wszystkie meble mu zmienimy przy okazji. dzidzio bedzie z nami narazie w pokoju.

co do kolorów to ja lubie odcenie brązu i beży

mnie wczoraj wieczorem zaczal bolec mocno brzucho, wzielam nospe i tak sie modlilam by to nic nie bylo, naszszescie, nieszczescie okazlo sie, ze to jelita i spedzialm pol nocy na kibelku. ale dzis juz jest ok. nawet zjadalm sniadanie.

dariazgr my juz od roku szukamy mieszkania do kupna, ceny straszne na rynku, udalo sie nam zalapac na 3 mieszkania dofinansowane przez miasto, na 7 chetnych - 7 miejsce :unsure: w listopadzie oglosili juz kolejke i od tego czasu czekamy, codziennie sprawdzamy, ktore miejsce, taka nerwowka, niewiadoma czy ktos przed nami wykupi czy nie. Teraz jestesmy juz najblizej na 2 i 3 miejscu, takze moze do 2 tygodni juz odetchniemy :tak: jestesmy zdecydowani na 100% i juz dokumenty, kasa przygotowana. Bloki buduja, nowoczesne z pralnia, mini silownia, pokojem dla dzieci do zabaw czy na urodziny, zagospodarowany dach no cud miod :yes: wprowadzilibysmy sie dopiero w lipcu 2017 a poki co sypialnia, pokoj z aneksem kuchennym i 2 dzieci :rolleyes2::hmm: ciezko bedzie, ale mysle, ze damy rade :yes:

Ja tego nie brałam pod uwagę moja ginekolog nic nie wpominala o tym!!;) powodzenia dla koleżanki ale najważniejsze Aniu ze ma Ciebie ;)

reklama
My też jesteśmy na etapie szukania mieszkania, ale ceny porażają, o kredyt nie jest łatwo, a jeszcze perspektywicznie przydałoby się takie, w którym się spokojnie zmieścimy w czwórkę i nie zwariujemy :) Więc na razie wolno nam to idzie. Ale nawet jak się nie wyrobimy przed lipcem, to i tak się pomieścimy tu, gdzie jesteśmy. Przemeblowania też przed nami, na razie z wszelkimi planami czekaliśmy do początku drugiego trymestru, ale teraz pewnie zaczniemy coś myśleć.

Venicee - czekamy na wieści!

Do góry