reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Madziolina, to kciuki! I Venice, ja też czekam.

My mamy jeszcze do urządzenia sypialnie, na razie tam graciarnia była :) pod koniec stycznia ma nam kanapa do salonu przyjechać i wreszcie przeniesiemy się że spaniem do sypialni, mały chyba na razie z nami, ale też musimy mu kupić "dorosle" łóżko bo łóżeczko będzie dla dzidzi :) i tak samo, jak któraś z Was pisała, jak będzie drugi chłopiec będą razem w pokoju, jak dziewczynka, ża jakiś czas oddamy sypialnie...

Ale wiecie co jest najśmieszniejsze - tak długo mieszkaliśmy w kawalerkę, że teraz i tak wszyscy siedzimy cały czas w kuchnio-salonie a drugi pokój służy jako składowisko zabawek małego głównie :)

reklama
dziewczyny kciuki na wizytach

@Rumpelstyk my mamy zakaz od poczatku ciazy przez krwiaki, moze na kolejnej wizycie dostaniemy zielone swiatlo

Zakazu wspolczuje :( w pierwszej ciąży mieliśmy w 3 trymestrze i strasznie się nameczylismy :(

Rumpelstyk to mamy bardzo podobnie tyle, że my klucze dostajemy 1 lutego. Ale remont możecie już planować, my tak robimy, już zamówiona kuchnia i kafle do łazienki. Liczę, że dzieki temu pójdzie sprawniej. Malinowa, Venicee, Madziolina trzymamy kciuku za wizyty i czekamy na relacje! [emoji110][emoji8]

My kupilismy mieszkanie prawie w pełni umeblowane, musimy dokupić tylko meble dla córki, łóżko do sypialni dla nas, pralke i stół z krzesłami (oczywiście już wszystko wybrane od miesiąca ;) )
Nie możemy jeszcze nic kupować, bo nie mamy gdzie tego skladowac :(
Planujemy odmalowac całe mieszkanie łącznie z kafelkami w aneksie kuchennym i meblami wszystkimi. Naogladalam się metamorfoz za małe pieniądze i mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :) niestety koszty około transakcyjne nas trochę przerosly i mało kasy na remont zostało...

Maryńka oby udało się z tym nowym mieszkaniem teraz to już macie z górki jak to już kwestia tak bliskiego czasu. Na pewno nam sie pochwalisz jak już dostaniecie. A osiedle faktycznie super! Nawet nie słyszałam o takich gdzie jest pokój zabaw dla dzieci!

Któraś wczoraj napisała, że w ciąży ją poniosło z kolorami- mnie też!! Ja mam pokój podzielony na dwie części. Pierwsza jest biało czerwona a druga karmelowo brazowa. Klatka schodowa sloneczny żółty a kuchnia slomkowo brzoskwiniowa z meblami w kolorze ciemnego dębu. Ah te hormony

reklama
Do góry