reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
No a jak nie to niech mieszka z tata, a mnie wtedy też będzie czekać przeprowadzka
Hehe (pół żartem pół serio)

Ok dosyć już...

Powiedzcie mi kochane jak się suwaczki robi nie mogę tego w opcjach nigdzie znaleźć...

To
To nie jest proste narzucić tacie żeby Wam zwolnił pokój w jego domu. Ja też bym miała z tym problem.
W sumie to jego góra jest tam gdzie była żona, dół był babci i po śmierci przepisane zostało wnukowi tzn. Mojemu m.
A że tata tam przebywał ostatnimi czasy to tak jakoś wyszło...

Witam
u mnie też zapowiada się remont muszę u Majki w pokoju postawić szafę bo nie mam gdzie ubranek trzymać i całe mieszkanie trzeba pomalować no i w końcu zamówiłam rolety do okien codziennie rano mam mega słońce a wiadomo urodzimy latem więc trzeba się było zdecydować

Venicee daj od razu znać jak tylko wrócisz od lekarza

Dzien dobry :)

Zwlec rano z lozka sie nie moge zeby mlodego do szkoly odprowadzic.. ehhh juz nastawiam po malu meza ze do czerwca na pewno nie dam rady wstawac rano by odprowadzac synka..

Venicee jestesmy z Toba!!! Na ktora wizyta?

reklama
Dziewczyny widac wszystkie szykują sie bardzo na nowego członka rodziny :) to takie przyjemne, całe to malowanie i wybieranie mebelków :)
Mnie to pewnie bedzie czekało duzo duzo pozniej na czym ubolewam ale moze wtedy zasięgnę inspiracji od was co do kolorów i wystroju :) szukamy teraz z mężem domu do kupienia i zawsze jest jakis minus, a to za daleko od metra, a to bilety do centrum okropnie drogie, a to nie ma ogrodu, a to pol chaty do remontu :( boje sie, ze nic nie znajde albo nie kupie czegos co na koniec okaze sie, ze byłoby najlepszym wyborem :( stresuje mnie to bardzo.

Venice, wszystkie o Tobie pamiętamy. Mocno trzymamy kciuki zeby wszystko było ok. Tule cieplutko.

Do góry