reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
jolcia- gratulacje drugiej córeczki ;) a mąż chciał syna czy corke ? Bo mi tez na prenatalnych powidział ze bardziej widzi córke wiec moj troche niepocieszony bo liczył na syna haha ;)

Julka - kurde ale Ci zazdrosze tego detektora tętna :))

A mnie dzisiaj wzieło na babeczki więc własnie przed chwila zrobilam i sa w piekarniku ale zapach sie unosi mmm
. Wieczorem biore sie za gołabki bo chodzą za mna juz miesiąc mam meza kucharza wiec go wykorzystam chociaz jak mam czekac do wieczota to nie wiem czy juz nie zaczac robic hih :)

Załączniki

• 12485862_1057894677575267_3950269436255063170_o.jpg
    12485862_1057894677575267_3950269436255063170_o.jpg
    267,1 KB · Wyświetleń: 62
Olcia porosze przepis na babeczki w odpowienim watku, może te mi wyjda :) (tak jak wszystkie slodkosci mi świetnie wychodza to babeczki z roznych przepisow ani razu jeszcze mi noe wyszly)

U nas słaba noc. Mały goraczkowal, budził się, marudzil, płakał... dziś nie chciał nic jeść, na szczęście pije, musiałam mu podać leki na pusty żołądek i mi wszystko zwymiotowal... już mu zmienili na dożylne...

Z oddychaniem na szczęście ok... (odpukać)

Głową mnie boli z tego niewyspania bo to już trzecia taka noc...

Ja nie lubię gotować, u nas gotuje głównie mąż :D

A mój z kolei bardzo zły, że gol za pierwszym razem już drugi raz bo liczył hmmm na dłuższy mecz tym razem i więcej akcji bramkowych :DDD

Nie mogę się wbić w regularne czytanie co tutaj piszecie ,a potem mam problem jak chce coś odpisać :(

Jolcia_ ja też mam stwierdzona cukrzycę ciazowa, dowiedziałam się o tym przed samymi świętami i strasznie ciężko to przezylam. Najpierw miałam ułożona dietę 1800kcal i strasznie ciężko mi na niej było (dlatego nie wyobrażam sobie Twoich 1500! ), w końcu została zmieniona na wymienniki weglowodanowe i dopiero teraz cukier się uspokoił :)
Ja panicznie boje się igieł ,dlatego bardzo się martwie że jak dieta nie zadziała to czeka mnie insulina :( porażka!

Witam nowe mamusie! I zazdroszcze tym które wiedzą jaka płeć! W pierwszej ciąży płeć poznalam m w 32 tygodniu :(

Historia o chryzantemach położyła mnie na łopatki ;)

Witajcie dziewczyny:) ja już w pracy:) śniegu już nie ma szczerze mówiąc brakuje mi troszkę już słoneczka:-D co do kwiatków to mój mąż czasami mi kupuje tzn od święta na walentynki na imieninki na urodzinki...tak bez okazji to zadkooooooooooooooooooooooooo chyba ze coś zbroi;) To miłego dzionka Wam życzę:)
a u mnie dziś właśnie mega słoneczko:) taka wiosna

reklama
Do góry