reklama
sukulent, szybko go nie zasuszysz na złośc lubemuMamaWiki dobre! No nie myślcie dziewczyny, że ten mój taki wspaniałomyślny - przecież pierwszego sama sobie wybrałam a o dzisiejszym to mu wczoraj wypomniałam... Ze za synka sie należy az zrobiłam mu zdjęcie na pamiątkę ale taka jestem szczera ze juz mu powiedziałam ze mi sie nie podoba ale doceniam gest i ze w nowym mieszkaniu zamieszka na balkonie Haha! Zobacz załącznik 742202
Dziewczyny ja ten temat mam od dawna w zakładce i z niej wchodzę, przez to dotąd nie zauważyłam ile udzielacie się w tematach pobocznych. Nie gniewajcie się, ale ja tutaj na tym ogólnym będę pisała o wszystkim, tzn bez podziału na badania, na ew. zakupy dla dzidzi etc. Tak jakoś jako ekonomista mam już przesyt tabelek itp i tak mi po prostu przyjemniej. Poza tym pisanie z Wami traktuję jak rozmowę face to face i chyba jak byłybyśmy w jednym pokoju to nie wygoniłybyście mnie do innego bo w tym nie rozmawia sie na temat badań?
Jeśli ten mój chaos Wam przeszkadza to postaram się dostosować do "pomieszczeń".
Jeśli ten mój chaos Wam przeszkadza to postaram się dostosować do "pomieszczeń".
mamawiki32
Fanka BB :)
Ja tak z innej beczki a pro po XXI wieku. Dziewczyny my tu przeżywamy obecnie USG genetyczne, wiemy o ewentualnych zagrożeniach, niektóre szczęściary znają nawet płeć, a wyobrażacie sobie co nasze mamy przechodziły? Ja ze swoją rozmawiałam w czwartek. Jak zaczęłam jęczeć, że nie poznałam płci to mi uświadomiła,że ona nie znała płci w obu ciążach do końca, nie wiedziała czy jesteśmy zdrowi... a ojciec o tym,że się urodziłam dowiedział się po dobie bo nie mieli telefonów. Na oddział też ojciec nie mógł wejść tylko porozmawiać mogli przez słuchawkę... dla mnie science fiction
dziewczyny ja mam problem ze szczotkowanie zębów po dłuższym szczotkowanie strasznie mi niedobrze. .. zdarzają się wymioty... o nitce nie ma mowy ... robie przerwy w trakcie szczotkowania i zastanawiam się czy nie kupić sobie szczoteczki manualnej bo mam elektryczna .... tez tak macie?
Ostatnio też się nad tym zastanawiałam i wiesz znalazłam, też plusy tych minionych czasów. może nie tych skrajnych, kiedy nie było wcale usg, ale tych w których usg było robione tylko 3 razy. Pomyślcie ile teraz jest przypadków,że na prenatalnych coś wg lekarza jest nie ok. Coś za małe,za duże etc a to zwyczajnie nie zdążyło się jeszcze wykształcić bo każda dzidzia jest indywidualnością i może nie chcieć przyrastać akurat w tym czasie wg ram i schematów. Mama resztę ciąży nerwowa bo wyniki nie za bardzoJa tak z innej beczki a pro po XXI wieku. Dziewczyny my tu przeżywamy obecnie USG genetyczne, wiemy o ewentualnych zagrożeniach, niektóre szczęściary znają nawet płeć, a wyobrażacie sobie co nasze mamy przechodziły? Ja ze swoją rozmawiałam w czwartek. Jak zaczęłam jęczeć, że nie poznałam płci to mi uświadomiła,że ona nie znała płci w obu ciążach do końca, nie wiedziała czy jesteśmy zdrowi... a ojciec o tym,że się urodziłam dowiedział się po dobie bo nie mieli telefonów. Na oddział też ojciec nie mógł wejść tylko porozmawiać mogli przez słuchawkę... dla mnie science fiction
a później maluszek rodzi się zdrowy, tylko przez te nerwy całej ciąży sam jest nerwowy, śpi po 30 minut i ciągle płacze.. NIby dobrodziejstwo techniki ale czy same sobie nerwów nie dorzucamy?
Ja nie, ale szczotkuje manualnądziewczyny ja mam problem ze szczotkowanie zębów po dłuższym szczotkowanie strasznie mi niedobrze. .. zdarzają się wymioty... o nitce nie ma mowy ... robie przerwy w trakcie szczotkowania i zastanawiam się czy nie kupić sobie szczoteczki manualnej bo mam elektryczna .... tez tak macie?
U mnie storczyki też mają "umieralnię", a raczej "zmartwychwstawalnię" Podobno lubią mieć różnicę temperatury i dobrze je trzymać w chłodniejszym miejscu przez jakiś czas. U nas z resztą prawie wszystkie kwiatki w domu zakwitly, więc śmiejemy się z mezem, że plodnie u nas w mieszkaniu, tu kwiaty, tu dzieci...
Bliźniaki pojawiły się same, bez wspomagania, w rodzinie nie mam bliźniąt i w sumie nie podpadam pod większość predyspozycji do ciąży mnogiej - taki cud sie przydarzyl.
A propos ryb, przez cały grudzień wcinałam hurtowo śledzie, ale teraz już mi się przejadły. Za to zjadłam dziś że smakiem pół miski surówki z selera, a nienawidzę selera od zawsze - i zrozum tu babę w ciąży
Bliźniaki pojawiły się same, bez wspomagania, w rodzinie nie mam bliźniąt i w sumie nie podpadam pod większość predyspozycji do ciąży mnogiej - taki cud sie przydarzyl.
A propos ryb, przez cały grudzień wcinałam hurtowo śledzie, ale teraz już mi się przejadły. Za to zjadłam dziś że smakiem pół miski surówki z selera, a nienawidzę selera od zawsze - i zrozum tu babę w ciąży
reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Wy tu o kwiatach itp. A mój chyba tylko kilka razy w życiu mi kupił. Mi kwiaty śmierdzą i nie mam ani jednego w domu
Boże jest 5.30 a ja już od godziny nie mogę spać
Boże jest 5.30 a ja już od godziny nie mogę spać