reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Olcia my też chodziliśmy i faktycznie mnie te zajęcia trochę uspokoiły, były opisy porodów sn i cc, obsługa malucha, karmienie, nawet ćwiczenia dla ciężarówek. Ale mimo tej ciągłej nauki oddychania i tak potem robiłam jak Ty, że wstrzymywalam oddech z bólu w czasie skurczu. Ale u mnie było kiepsko, bo bóle krzyżowe, częste skurcze a brak rozwarcia i skończyło się cc :-(
Ale iść warto, chociażby dla gadżetów i gratisów ;-)

reklama
Ja tez się zastanawiałam nad szkoła rodzenia, ale jeszcze mam czas ;) czy jest tu jakaś samotna ciężarna? mój znowu w trasie :(

Mendoza - ja tez bóle tylko krzyżowe w ogóle nie miałam odstepu miedzy skurczami wiec potem jak tak wstrzymywałam oddech to córce tetno spadało masakra... jeszcze miałam wywoływany na oxy takze w ogóle hardcore. Ale jak poczułam parte to dziekowałam Bogu ze juz nie boli

Cześć dziewczyny! Jestem w 12t4d, termin na 23 lipca i chętnie dołączę do Was, zwłaszcza, że podczytuję Was od dłuższego już czasu :) Spodziewamy się bliźniąt - podobno dwaj panowie się szykują, ale to dopiero pierwsze prognozy z dzisiejszych prenatalnych. To moja pierwsza ciąża.

Cześć dziewczyny! Jestem w 12t4d, termin na 23 lipca i chętnie dołączę do Was, zwłaszcza, że podczytuję Was od dłuższego już czasu :) Spodziewamy się bliźniąt - podobno dwaj panowie się szykują, ale to dopiero pierwsze prognozy z dzisiejszych prenatalnych. To moja pierwsza ciąża.
Witaj!
Mamy ten sam termin :)

Cześć Dziewczynki!

Ja po prenatalnych, opisałam w odpowiednim wątku, ale tutaj nie dam rady dziś chyba nadrobić, bo teraz Arek po Mikiego pojechał, bo skończył kolędę i muszę się zająć chłopcami. Ale nadrobię, wiecie przecież ;)

Buziaki!

dobry wieczor:) tak tu sobie zajrzalam i widze ze ciekawy temat poruszylam:)jedzonkoooooo ja wlasnie zjadlam sledziaaaaaaa :)ooo lila ciekawa jestem jak u Ciebie bylo....ale czuje ze wszystko dobrze:)

reklama
Do góry