reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

@mailnka a czemu jestescie pod opeika CZD? trzymam kciuki. pisz co sie dzieje.

edit: juz doczytalam

tu tez nie chodzi o odpuszczenie, bo ja nie odpuszczam, bardziej o to, ze jak lekarze mowia, ze jest ok. a ze do tej pory mialam kontakt tylko z super fachowcami, to jak jest ok i nie ma sie czym przejmowac to sie nie przejmuje. a po nim naprawde nie bylo az tak widac, ze jest tak zle. Jak powiedzieli, ze poczekamy do rana. to ja sie uciezylam, ze jest ok i ze nie mamy sie czym martwic.Bo gdyby sie cos dzialo, to przeciez by nas tak nie zostawili.

ja dzis ide do lekarza na NFZ, nie jestem zarejestrowana, dopiero na polowe lutego, ale musze pozbierac skierowania i nie moge tyle czekac. nie wyjde z gabinetu i juz. stresuje sie troche, bo bez tych skierowan nie moge jechac do warszawy.

reklama
malinka trzymam kciuki żeby było dobrze

co do gołąbków bo smaka narobiłyście muszę do teściowej zadzwonić bo robi smaczne a teraz mi nie odmówi

dziewczyny a jecie granaty słyszałam że są bardzo zdrowe i wcinam przynajmniej dwa a tygodniu wczoraj sobie zrobiłam granat borówki płatki owsiane i jogurt naturalny na dzisiaj też mam zamiar zrobić ale dodam banana bo borówek już nie mam

Margerrita, Hope my tylko na chwilę wyjechaliśmy do Finlandii korzystając z mojego macierzyńskiego. Niedawno skończyliśmy budowę domu, ale jeszcze nam duuużo brakuje i tu zawsze jednak można ciut więcej zarobić. A mój M wcześniej już z pracy wyjeżdżał w delegacje do Finlandii, więc znał rynek pracy. Ale dojazd jest koszmarny chociaż nie tak daleko..
Malinka, daj znać co z małym &&&

Czesc kobietki :) gołąbkowe szaleństwo widzę :) ja je chyba rozpoczęłam w zeszłym tygodniu a mi sie przydał juz kolejny pomysł na obiadki. Jakoś oswajam sie z myślą, ze to jednak syn choć mąż wczoraj stwierdził, że widać, że humorek mam średni... Powiedział, że dziś to zrozumie, ale od jutra czyli od dziś mam już być szczęśliwa bo inaczej synek się obrazi [emoji12]

reklama
Do góry