reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

wczoraj zajadałąm winogrona, kupilam dwa pamelo, leza i sie patrza, granat ostatnio tez. jakos nie mam smaka na owoce.
@biapl fajne imie, pierwszy raz sie spotkalam.
A ja właśnie mam smaka na owoce :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1452591394.906917.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452591394.906917.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452591394.906917.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 195
reklama
Biapl, do Finlandii trzeba albo samolotem; z Warszawy z przesiadką albo z Gdańska wizzairem, gdzie za bagaż płacisz jak za zboże. Albo autem do Estonii, do Tallina, potem 2,5h promem do Helsinek..
Teraz podróż zajęła nam 23h :-(

Malinka trzymam mocno kciuki za Twojego synka!

Iwonaimaja ja tez czytałam o granatach i staram sie jest jeden na tydzien, gorzej z jego obieraniem, cała kuchnia brudna i ja tak samo :p

Lila, no ja zobazcze co ten holter pokaże, bo u mnie jakoś dziwnie z tym ciśnieniem. Rano 150/102 szok, potem spadło i było na granicy 140/90 a teraz 106/55. Nie wiem czy jak jest nadciśnienie to są takie wahania? Jak to u Ciebie wyglądało?
Fazerkamm, dziękuję za dopisanie do listy :-)
Julka89, ja bałam siętej rozmowy w pracy ale nie było źle. Od świąt jestem już na L4
Jolcia, mnie też dziś mdlilo rano i oczywiście obejmowałam kibelek po umyciu zębów. A już myślałam, że się skończyło. Dobrze, że Tobie trochę przechodzi. Jeśli chodzi o rozstępy mi się porobiły mega na biodrach w okolicach 9 miesiąca w pierwszej ciąży, smarowałam się i nic to nie dało.
Kitty89, ja nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem ale coś mnie tknęło dwa dni temu, żeby mierzyć ze względu na bóle głowy i jednak wyszło, że coś jest na rzeczy. Zobaczymy co ten Holter wykaże.
Agnesdem, gołąbki!!! Mniam, u mnie dziś krupnik teściowa ugotowała, bo przyjechała na parę dni a potem zjemy pizzę z...Biedronki :-)
A teraz własnie najadłam się kapusty kiszonej :-)
MalinowaMarta, Margeritta, Dariazgr, Venicee, Biapl, Kamcia2810, Julita1212, MamaWiki, AniaFania, Malinka, Ruda, Mendoza, Jilcia, IwonaiMaja, Gwiazda 237, Dornia, Hope, Sarka, Ewel, Justa, Olciak, PannaMigotka, BęlkitnaOrchidea, i Reszta nie wymienionych Mamuś...pozdrawiam Was Kochane!

MMMMMMMM KRUPNIKKKKKK NO I CO ZNOWU ROBICIE NOWE SMAKI;)

witajcie moje kochane!!!!!!!!!!! dzis z samego rana mialam troche pracy ale juz sie wyrobilam wiec ide zaraz do sklepu bo MALINOWAMARTA narobila mi takiego smaka, ze cos niesamoiwtego!!!!!!!!!!!!!!Chce mi sie wszystkich owocow!!!!!!!! A jak u Was dzis samopoczucie? A co do smarowania- tez dobra jest oliwka nawet ta dziecieca-slicznie nawilza skore...ja dzis jeszcze bede miec na obiadek golabki- oczywiscie troszke sa jalowe bo bo moj mazzz powiedzial ze absolutnie nie moge jesc duzo solonego wiec musze sie sluchac;) ahhaha

wiecie coooo MALINOWA MARTA tak pobudziła moje kubki smakowe , ze zaczęłam szperać w necie o koktajlach owocowych i daniach zdrowych dla kobiet w ciąży:) wiec zaraz idę na zakupyyyyyyyyyyyyy

reklama
sluchajcie a z ryb co jecie? Jecie moze takie paluszki rybne? Tak osotatnio sie zastanawialam na taka rybka czy sobie nie zjesc...w sumie jest to smarzone w panierce...hmmm sama nie wiem...
ja ogolnie jem pstraga ale czytalam ze 1 raz w tygodniu to za malo...

Do góry