reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

wczoraj zajadałąm winogrona, kupilam dwa pamelo, leza i sie patrza, granat ostatnio tez. jakos nie mam smaka na owoce.
@biapl fajne imie, pierwszy raz sie spotkalam.
A ja właśnie mam smaka na owoce :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1452591394.906917.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452591394.906917.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452591394.906917.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 201
reklama
Biapl, do Finlandii trzeba albo samolotem; z Warszawy z przesiadką albo z Gdańska wizzairem, gdzie za bagaż płacisz jak za zboże. Albo autem do Estonii, do Tallina, potem 2,5h promem do Helsinek..
Teraz podróż zajęła nam 23h :-(

Malinka trzymam mocno kciuki za Twojego synka!

Iwonaimaja ja tez czytałam o granatach i staram sie jest jeden na tydzien, gorzej z jego obieraniem, cała kuchnia brudna i ja tak samo :p

Lila, no ja zobazcze co ten holter pokaże, bo u mnie jakoś dziwnie z tym ciśnieniem. Rano 150/102 szok, potem spadło i było na granicy 140/90 a teraz 106/55. Nie wiem czy jak jest nadciśnienie to są takie wahania? Jak to u Ciebie wyglądało?
Fazerkamm, dziękuję za dopisanie do listy :-)
Julka89, ja bałam siętej rozmowy w pracy ale nie było źle. Od świąt jestem już na L4
Jolcia, mnie też dziś mdlilo rano i oczywiście obejmowałam kibelek po umyciu zębów. A już myślałam, że się skończyło. Dobrze, że Tobie trochę przechodzi. Jeśli chodzi o rozstępy mi się porobiły mega na biodrach w okolicach 9 miesiąca w pierwszej ciąży, smarowałam się i nic to nie dało.
Kitty89, ja nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem ale coś mnie tknęło dwa dni temu, żeby mierzyć ze względu na bóle głowy i jednak wyszło, że coś jest na rzeczy. Zobaczymy co ten Holter wykaże.
Agnesdem, gołąbki!!! Mniam, u mnie dziś krupnik teściowa ugotowała, bo przyjechała na parę dni a potem zjemy pizzę z...Biedronki :-)
A teraz własnie najadłam się kapusty kiszonej :-)
MalinowaMarta, Margeritta, Dariazgr, Venicee, Biapl, Kamcia2810, Julita1212, MamaWiki, AniaFania, Malinka, Ruda, Mendoza, Jilcia, IwonaiMaja, Gwiazda 237, Dornia, Hope, Sarka, Ewel, Justa, Olciak, PannaMigotka, BęlkitnaOrchidea, i Reszta nie wymienionych Mamuś...pozdrawiam Was Kochane!

MMMMMMMM KRUPNIKKKKKK NO I CO ZNOWU ROBICIE NOWE SMAKI;)

witajcie moje kochane!!!!!!!!!!! dzis z samego rana mialam troche pracy ale juz sie wyrobilam wiec ide zaraz do sklepu bo MALINOWAMARTA narobila mi takiego smaka, ze cos niesamoiwtego!!!!!!!!!!!!!!Chce mi sie wszystkich owocow!!!!!!!! A jak u Was dzis samopoczucie? A co do smarowania- tez dobra jest oliwka nawet ta dziecieca-slicznie nawilza skore...ja dzis jeszcze bede miec na obiadek golabki- oczywiscie troszke sa jalowe bo bo moj mazzz powiedzial ze absolutnie nie moge jesc duzo solonego wiec musze sie sluchac;) ahhaha

wiecie coooo MALINOWA MARTA tak pobudziła moje kubki smakowe , ze zaczęłam szperać w necie o koktajlach owocowych i daniach zdrowych dla kobiet w ciąży:) wiec zaraz idę na zakupyyyyyyyyyyyyy

reklama
sluchajcie a z ryb co jecie? Jecie moze takie paluszki rybne? Tak osotatnio sie zastanawialam na taka rybka czy sobie nie zjesc...w sumie jest to smarzone w panierce...hmmm sama nie wiem...
ja ogolnie jem pstraga ale czytalam ze 1 raz w tygodniu to za malo...

Do góry