reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Wow
Kamcia2810
Jolcia super! A trudno jest nauczyć sie tego?
Jolcia_
Hmmm.... jeśli ma się do tego dar to bardzo szybko ale potrzeba duuuuzo cierpliwości
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie my dopiero wróciliśmy. Miałam parę kryzysów i myślałam że zasne. osluchqlam się o tym ze seks przed ślubem jest be itp morałów. jeszcze jutro i z głowy. krzesła były takie jak w szkołach i siedzenie na nich od 8 do 18 było wyzwaniem. tylek mnie boli
mamawiki32
Julka chyba bym się szczerze uśmiała.... Jak poszliśmy do naszego księdza i powiedzieliśmy mu, że jesteśmy po cywilnym i mamy córkę to powiedział, co ja się będę wygłupiał i podpisał nam nauki. Szczęki nam opadły.
MalinowaMarta-mam pączki! Niestety na ciepło nie zjadłam bo przesadziliśmy z obiadem, ale stwierdziłam,że muszę spróbować i wzięłam na wynos
MalinowaMarta-mam pączki! Niestety na ciepło nie zjadłam bo przesadziliśmy z obiadem, ale stwierdziłam,że muszę spróbować i wzięłam na wynos
mamawiki32
Julka89.89
Cudzie trwaj..
mamawiki ja oprócz tego musze jeszcze odbyć spotkania w poradni rodzinnej w którym głównym tematem jest naturalne planowanie rodziny... a pójdę juz tam z brzuchem. paranoja
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam się wieczorowo
Ja dziś bardzo aktywny dzień miałam, najpierw pojechałam z moimi córkami na zakupy, potem sprzątanie w domu (jutro przyjeżdża teściowa na trzy dni). W międzyczasie obiad, deser, i jakoś tak szybko dzień zleciał. Apetyt dziś mam straszny, co chwilę coś bym jadła ale najlepsze jest to, że jem pomidora z cebula i pieprzem za chwilę bułkę z nutellą, za pół godziny piję barszcz a potem zjadam całą miskę sałatki owocowej.
Brzuch mam dziś jak w 7 miesiącu, pewnie z przejedzenia
strasznie długo, ja bym nie wysiedziała tyle. ja w ogóle nie lubię tyle czasu spędzać w jednym miejscu siedząc.
Nie, mi dłonie nie cierpną, czasami w nocy noga.
Ja jak na razie mam takie normalne, większe miałam w poprzedniej donoszonej ciąży ale tak ok 20 tygodnia.
U mnie był wczoraj, oczywiście zapomniałam, że ma przyjść i wychodziłam akurat do sklepu a tu patrzę, że ksiądz idzie.. Więc szybko wróciłam do domu, szybkie przygotowanie stołu i zdążyliśmy.
Witam nowe Mamusie, pozdrawiam tez reszte niewymienionych lipcówek :-)
Dziewczyny, czy któraś w Was bierze jeszcze duphaston albo luteinę? W jakich dawkach?
Ja dziś bardzo aktywny dzień miałam, najpierw pojechałam z moimi córkami na zakupy, potem sprzątanie w domu (jutro przyjeżdża teściowa na trzy dni). W międzyczasie obiad, deser, i jakoś tak szybko dzień zleciał. Apetyt dziś mam straszny, co chwilę coś bym jadła ale najlepsze jest to, że jem pomidora z cebula i pieprzem za chwilę bułkę z nutellą, za pół godziny piję barszcz a potem zjadam całą miskę sałatki owocowej.
Brzuch mam dziś jak w 7 miesiącu, pewnie z przejedzenia
witajcie. Ja jestem na naukach. strasznie mi się chce spac a trwa to aż do 18:30..
strasznie długo, ja bym nie wysiedziała tyle. ja w ogóle nie lubię tyle czasu spędzać w jednym miejscu siedząc.
Daria to bardzo proste dla mnie magia
są czapki, kocyki i inne tym podobne
Dziewczyny mam pytanie czy cierpna Wam dłonie? Ja czasami mam tak ze w ogole nie czuję dloni
Nie, mi dłonie nie cierpną, czasami w nocy noga.
Dziewczyny czy zmieniły Wam się upławy z gęstych na takie coś a'la lepka woda?
Ja jak na razie mam takie normalne, większe miałam w poprzedniej donoszonej ciąży ale tak ok 20 tygodnia.
Iwona ja chyba coś takiego mam. Ani to śluz ani woda
Witam nowe mamuśki.
Ja właśnie siedzę i czekam na księdza. Przynajmniej miałam czas nadrobić 217 wiadomości
U mnie był wczoraj, oczywiście zapomniałam, że ma przyjść i wychodziłam akurat do sklepu a tu patrzę, że ksiądz idzie.. Więc szybko wróciłam do domu, szybkie przygotowanie stołu i zdążyliśmy.
Witam nowe Mamusie, pozdrawiam tez reszte niewymienionych lipcówek :-)
Dziewczyny, czy któraś w Was bierze jeszcze duphaston albo luteinę? W jakich dawkach?
reklama
Kamcia2810
Julka moja siostra też była w tej poradni z brzuchem. Jak już nie chcialo jej się tam siedzieć to powiedziała babie, że brzuch ją boli i źle się czuje. Od razu skończyli spotkanie