reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Takie coś tu w zestawie z kolczykami :)

Załączniki

• FB_IMG_1452357107354.jpg
    FB_IMG_1452357107354.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 82
reklama
witajcie my dopiero wróciliśmy. Miałam parę kryzysów i myślałam że zasne. osluchqlam się o tym ze seks przed ślubem jest be itp morałów. jeszcze jutro i z głowy. krzesła były takie jak w szkołach i siedzenie na nich od 8 do 18 było wyzwaniem. tylek mnie boli ;)

Julka chyba bym się szczerze uśmiała.... Jak poszliśmy do naszego księdza i powiedzieliśmy mu, że jesteśmy po cywilnym i mamy córkę to powiedział, co ja się będę wygłupiał i podpisał nam nauki. Szczęki nam opadły.

MalinowaMarta-mam pączki! Niestety na ciepło nie zjadłam bo przesadziliśmy z obiadem, ale stwierdziłam,że muszę spróbować i wzięłam na wynos

mamawiki ja oprócz tego musze jeszcze odbyć spotkania w poradni rodzinnej w którym głównym tematem jest naturalne planowanie rodziny... a pójdę juz tam z brzuchem. paranoja ;)

Witam się wieczorowo
Ja dziś bardzo aktywny dzień miałam, najpierw pojechałam z moimi córkami na zakupy, potem sprzątanie w domu (jutro przyjeżdża teściowa na trzy dni). W międzyczasie obiad, deser, i jakoś tak szybko dzień zleciał. Apetyt dziś mam straszny, co chwilę coś bym jadła ale najlepsze jest to, że jem pomidora z cebula i pieprzem za chwilę bułkę z nutellą, za pół godziny piję barszcz a potem zjadam całą miskę sałatki owocowej.
Brzuch mam dziś jak w 7 miesiącu, pewnie z przejedzenia :rofl2:

witajcie. Ja jestem na naukach. strasznie mi się chce spac a trwa to aż do 18:30.. :(

strasznie długo, ja bym nie wysiedziała tyle. ja w ogóle nie lubię tyle czasu spędzać w jednym miejscu siedząc.

Daria to bardzo proste;) dla mnie magia
są czapki, kocyki i inne tym podobne ;)

Dziewczyny mam pytanie czy cierpna Wam dłonie? Ja czasami mam tak ze w ogole nie czuję dloni :(

Nie, mi dłonie nie cierpną, czasami w nocy noga.

Dziewczyny czy zmieniły Wam się upławy z gęstych na takie coś a'la lepka woda?

Ja jak na razie mam takie normalne, większe miałam w poprzedniej donoszonej ciąży ale tak ok 20 tygodnia.

Iwona ja chyba coś takiego mam. Ani to śluz ani woda :p
Witam nowe mamuśki.
Ja właśnie siedzę i czekam na księdza. Przynajmniej miałam czas nadrobić 217 wiadomości :)

U mnie był wczoraj, oczywiście zapomniałam, że ma przyjść i wychodziłam akurat do sklepu a tu patrzę, że ksiądz idzie.. Więc szybko wróciłam do domu, szybkie przygotowanie stołu i zdążyliśmy.

Witam nowe Mamusie, pozdrawiam tez reszte niewymienionych lipcówek :-)

Dziewczyny, czy któraś w Was bierze jeszcze duphaston albo luteinę? W jakich dawkach?

reklama
Julka moja siostra też była w tej poradni z brzuchem. Jak już nie chcialo jej się tam siedzieć to powiedziała babie, że brzuch ją boli i źle się czuje. Od razu skończyli spotkanie :)

Do góry