reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

nikusia bo w sumie tak mi wyznacza gin terminy zebym kontrolowala wszystko na bierzaco...a ja oczywiscie bardzo chetnie o widze wtedy jak malentwo sie rozwija:)

reklama
JULITA1212 a czemu mozesz nie miec wyniku? Ja mam wizyte na 19.00 a tu jeszcze tyle czasuuuuuuuuuuuuu :(najchetniej bym teraz juz poszla ja chodze tak co 4 tygodnie do gin :)
Bo jak dzwoniłam we wtorek to powiedziała ze będę mieć wynik tego samego dnia po 16.30 a dziś powiedziała że jak wynik wyjdzie pozytywny to druga część badania zrobią jutro i wynik jutro.

A czemu nie można truskawek w ciazy??
Można jak najbardziej.
Cieszę się bo zalape się na sezonowe truskawki bo z córcia niestety urodziła się w kwietniu więc nie pojadlam....

Wszystko ok. Mój czekał w samochodzie z córką bo od razu ruszyliśmy do Zakopanego. Zabiorę go na następne jak będzie większe prawdopodobieństwo poznania płci.

Umówiłem się do giną na 15 stycznia...czyli jeszcze tylko tydzień.
Ja bym mogła jeść codziennie łososia mmm ostatnio chodzi za mna taki z sosem smietanowo-koperkowym :-) jutro piątek to chyba zrobię.

Ostatnio mąż kupil świeże truskawki i jadlam:cool: chyba wolno...

reklama
Do góry