reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Venicee mi od kilku dni tez się wydaje ze dzidzie czuję

Super!! :-)

Kitty - mnie też tak pobolewa podbrzusze....właśnie jakby na okres. Dziwne.....a niby powinno już przejść. Ale wszedzie czytam, że póki nie ma skurczy i plamień, to nie należy się tym marwić. Macica ma teraz sporo pracy :-)
No i przy kichaniu to czasami jak mnie pociągnie to szok....

reklama
Witam ciepło wszystkie kobietki :-* Gratulacje dla każdej z Was
smilie3.gif

Ja jestem w 14 tyg. Jest to moja druga ciąża, lecz przechodzę ja zupełnie inaczej niż poprzednia.....
Termin -10 lipiec...
Fajnie ze dość sporo tutaj piszecie, mam nadzieję że będę za Wami nadazac ;)

3majcie się cieplutko!!

Ale ja to tylko mam jak kicham....A że dzidzia na początku tyg. była wielkości dziecka z 15tc...więc kto wie.
Fazerka mnie też rozbiera coś ...kicham co chwilę ...kataru mam juz dosyć,tyle że gardło przeszło po płukaniu solą ....
hej Nikusiek !

Agnesdem, Venicee - :*

Taka pogoda musimy sie wzmacniac herbatka z cytrynka :) mnie tez od kilku dni męczył katar, kichanie i gardziolko, maz kupił nam *spam* w syropie dla ciezarowek :) i jest troszkę lepiej.

Martwi mnie jedna rzecz od wczoraj pobolewa mnie chyba jajnik, tak jakby ciągnął...nie przypominam sobie takiego uczucia w poprzedniej ciazy..

tak ketony mialam wlasnie i bylo napisane liczne bakterie- gin nie moj powiedzial zebym si enie martwila bo to czeste u kobiet chyba ze zle sie czuje...to co innego ale czuje sie ogolnie dobrze.no wlasnie teraz jem jogurt z platkami owsianymi i zurawina:)

To normalne, można jeść w nocy i one nie będa występować :) ja muszę jesć około 2 w nocy :) bo ta moja cukrzycowa dieta jest niewystarczająca i też mam ketony w moczu, ale w śladowych ilościach nie są groźne :)

Jaka ja jestem głodna!!!!!!!!!!!!! a tu następny posiłek dopiero o 13!!! aaaa.... przed chwilą zjadłam porcję 3 śniadania ale to było tak mało, że nawet nie poczułam, że coś zjadłam :(

Venice, jak ja kichne jedyne co czuje to okropny ból jajników... :p

Ja tez....
Super!! :-)

Kitty - mnie też tak pobolewa podbrzusze....właśnie jakby na okres. Dziwne.....a niby powinno już przejść. Ale wszedzie czytam, że póki nie ma skurczy i plamień, to nie należy się tym marwić. Macica ma teraz sporo pracy :-)
No i przy kichaniu to czasami jak mnie pociągnie to szok....
Właśnie ja też nadal mam takie bóle jak na okres...
Ale nadal borykam się z zaparciami.
Ale już nie 3 tygodniowe a 3-4 dniowe.

dzis mi mija 11 tydzien:)wiec na ruchy za wczesnie ;) podbrzusze mi sie lekko zaokragla:) jejkuu a do 19.00 jeszcze tyle czasuuuuuu

Też masz dziś wizytę.
A ja miałam mieć dziś wynik z toxoplazmozy i może być tak że go nie bedzie:(
A wizyta o 18....
Denerwuje się. ..
Witam ciepło wszystkie kobietki :-* Gratulacje dla każdej z Was
smilie3.gif

Ja jestem w 14 tyg. Jest to moja druga ciąża, lecz przechodzę ja zupełnie inaczej niż poprzednia.....
Termin -10 lipiec...
Fajnie ze dość sporo tutaj piszecie, mam nadzieję że będę za Wami nadazac ;)

3majcie się cieplutko!!
Witaj....

reklama
Dziewczyny, z tego co pamietam, to gin w poprzedniej ciąży mi mówił, że jak boli brzuch jak na @ to znaczy, że macica się rozciąga...

Zazdroszczę, że Wy tak zapamietujecie, co komu odpisać... ja muszę od razu pod postem bo jak nie to potem wylatuje mi z głowy, co komu chciałam powiedzieć... I wychodzi na to, ze niektóre pomijam...

Do góry