reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
tak ketony mialam wlasnie i bylo napisane liczne bakterie- gin nie moj powiedzial zebym si enie martwila bo to czeste u kobiet chyba ze zle sie czuje...to co innego ale czuje sie ogolnie dobrze.no wlasnie teraz jem jogurt z platkami owsianymi i zurawina:)

Witajcie!!

Dornia, ja o Ciebie pytałam kilka stron wstecz (kilkanaście??). Cieszę się Kochana!! Nie przejmuj się, ja też mam wrażenie, że często nie widać tego, co piszę, bo dużo tu nas i tak jakoś ginę w tłoku. No cóż. Jak się uda to będę, a jak nie, to odpuszczę!! Ale czekałam na wieści od Ciebie!!! Ja 12.01 mam prenatalne, tylko dziecko tydzień młodsze i nie wiem czy za małe nie będzie na pomiary. No zobaczymy :)
Kitty - dziękuję za pocieszkę :)

Kamejka nie wiem dlaczego tak się dzieje.. a klikalas w link ktory jest umieszczony w naszej liscie? Maly później zasnie to przez kompa wejde i Cie dodam.

Venicee ja tez z herbata malinowa siedze bo czuje ze mnie choroba rozklada... jak nie urok to .....

Dornia to super wiesci!! Zobaczysz bedzie dobrze!

Iwonaimaja zdrowka dla Majeczki!!!

Co do porodow to ja mialam sn ale bardzo ciężki (skorcze parte przy braku rozwarcia) podesle później link z opisem porodu :)

Wiecie co myslę że zwariowałam ale mam omamy...ale chyba czuję dzidzię...Jak kichnę czuję coś w dole brzucha i raczej to nie jelita..... Co kichnę tak mam.....w 14 tc to możliwe ? pewno dzidzia z 9cm ma.... albo wyobraźnia mi płata figle...
Przede mną badania -za tydzień....troche mam obawy jak wyjdą ;/
Ja juz biegam dosyć czesto do wc....co bedzie dalej...??

Wiecie co myslę że zwariowałam ale mam omamy...ale chyba czuję dzidzię...Jak kichnę czuję coś w dole brzucha i raczej to nie jelita..... Co kichnę tak mam.....w 14 tc to możliwe ? pewno dzidzia z 9cm ma.... albo wyobraźnia mi płata figle...
Przede mną badania -za tydzień....troche mam obawy jak wyjdą ;/
Ja juz biegam dosyć czesto do wc....co bedzie dalej...??

Venice - ja w pierwszej ciąży czułam córcię właśnie w 14 tygodniu. Do dziś jest niezwykle ruchliwą dziewczynką :-)

Venicee ja dzisiaj również coś nie mogłam spać, nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji..
A co do ruchów tez coś czuje ale stawiam na jelita

Dornia gratuluje wyniku pappa i teraz ciesz się ciąża :D

Iwonaimaja zdrówka dla córci

Jolcia trzymam kciuki za Ciebie

Agnesdem powodzenua na wizycie i dzieki za porady

Kkasiulka a u mnie wciąż śniegu nie ma wcale :(

Julka ja nadal wstaje 2 razy w nocy ale tez pije bardzo dużo

Fazerkamm jak bedziesz dodawac Kamejke to pamiętaj proszę też o mnie bo rowniez nie moge odnaleźć watku i sie zapisać, zdrówka życzę ja pije ostatnio sporo miodu z cytryna i mam nadzieje że to mnie ochroni

Malinka mnie również przy kichnieciu boli i wsumie w ciagu dnia nadal mnie czasami pobolewa brzuch, podobnie jak na początku ciąży, macie tak nadal dziewczyny ???

reklama
Do góry