reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Fazerkamm, jak potrzebujesz pomocy w moderacji to daj znać w razie co, bo ja od dawna jestem moderatorem w kilku wątkach ale widzę, że teraz moderator ma uprawnienia na każdym wątku :-)

Ostatnia edycja:
Ewelinka, :-), tak jakoś wyszło, jestem na BB już 5 lat, najpierw zostałam moderatorem czerwcówek 2011, a potem na poronieniach

ja to szara myszka jestem....nie wiem o co chodzi :-)
zglodnialam juz od kolacji. Zamiast iść spać to ja skacze po stronach internetowych szukając hmmm sama nie wiem czego. Mąż jest jeszcze w pracy a jak go w domu nie ma to ja spać nie mogę. Czekam aż wróci....tez tak macie?

Fazerka ja jestem chętna hehhe :D
Dziewczyny u góry strony jest zielony kwadrat z napisem GRUPY + -jeśli Fazerka zaprosiła kogoś juz i kliknie sie w należysz czy zaproszenia ,automatycznie się tam wchodzi .

reklama
Do góry