reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Fazerkamm, jak potrzebujesz pomocy w moderacji to daj znać w razie co, bo ja od dawna jestem moderatorem w kilku wątkach ale widzę, że teraz moderator ma uprawnienia na każdym wątku :-)

Ostatnia edycja:
Ewelinka, :-), tak jakoś wyszło, jestem na BB już 5 lat, najpierw zostałam moderatorem czerwcówek 2011, a potem na poronieniach

ja to szara myszka jestem....nie wiem o co chodzi :-)
zglodnialam juz od kolacji. Zamiast iść spać to ja skacze po stronach internetowych szukając hmmm sama nie wiem czego. Mąż jest jeszcze w pracy a jak go w domu nie ma to ja spać nie mogę. Czekam aż wróci....tez tak macie?

Fazerka ja jestem chętna hehhe :D
Dziewczyny u góry strony jest zielony kwadrat z napisem GRUPY + -jeśli Fazerka zaprosiła kogoś juz i kliknie sie w należysz czy zaproszenia ,automatycznie się tam wchodzi .

reklama
Do góry