reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Zazdroszczę wam dziewczyny dzidziusiowych zakupów.Ja wszystko mam po synku i jedyne co będę musiała kupić to pampersy. Najpierw uważałam to za zaletę, a teraz chętnie bym poszalała. Wózek mam x-landera, ale jestem z niego średnio zadowolona.

reklama
Ewelinka, a jak ja wchodzę w ten link to wyskakuje błąd, może ja nie należę do grupy dlatego tam nie mogę wejść? Sprawdź czy tam jestem?

Ja dzisiaj miałem usg. Wyszło, że to 11 tydzień 3 dzień i termin zmienił się z 26 na 23 lipca. Maluch ma 4,5 cm, więc za wcześnie na pomiary. Za tydzień mam wizytę i umówię się na następne usg. Widziałam jak maluch się rusza i słyszałam serducho :)

Julita1212 ja jestem moderatorem tej grupy ;) to ze zamkne watek nic nie da, dalej inni beda mogli ogladac nasze fotki, dlatego musi byc osobna grupa ;)

Jolcia_ ja tez marze juz o lipcu...

Lila daj mi sekunde, wejde z komuptera i zobaczę co jest grane.

Molimoli witaj :)

Ewelinka taaaak mozesz i pisac i dodawac zdjecia :)

Gwiazda_237 juz sie robi :)

MalinowaMarta bo to nie watek tylko oddzielna grupa i raczej tylko z komptera będzie ja widac, inaczej nie da rady zrobic.

ja mogę wejść ale co z tego? hihi niby prosta rzecz a tyle zamieszania :laugh2:
doris nie należysz do grupy zapewne dlatego nie możesz wejść.
spróbuję jutro z kompa bo z telefonu to kiszka totalna.

reklama
Do góry