reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Zazdroszczę wam dziewczyny dzidziusiowych zakupów.Ja wszystko mam po synku i jedyne co będę musiała kupić to pampersy. Najpierw uważałam to za zaletę, a teraz chętnie bym poszalała. Wózek mam x-landera, ale jestem z niego średnio zadowolona.

reklama
Ewelinka, a jak ja wchodzę w ten link to wyskakuje błąd, może ja nie należę do grupy dlatego tam nie mogę wejść? Sprawdź czy tam jestem?

Ja dzisiaj miałem usg. Wyszło, że to 11 tydzień 3 dzień i termin zmienił się z 26 na 23 lipca. Maluch ma 4,5 cm, więc za wcześnie na pomiary. Za tydzień mam wizytę i umówię się na następne usg. Widziałam jak maluch się rusza i słyszałam serducho :)

Julita1212 ja jestem moderatorem tej grupy ;) to ze zamkne watek nic nie da, dalej inni beda mogli ogladac nasze fotki, dlatego musi byc osobna grupa ;)

Jolcia_ ja tez marze juz o lipcu...

Lila daj mi sekunde, wejde z komuptera i zobaczę co jest grane.

Molimoli witaj :)

Ewelinka taaaak mozesz i pisac i dodawac zdjecia :)

Gwiazda_237 juz sie robi :)

MalinowaMarta bo to nie watek tylko oddzielna grupa i raczej tylko z komptera będzie ja widac, inaczej nie da rady zrobic.

ja mogę wejść ale co z tego? hihi niby prosta rzecz a tyle zamieszania :laugh2:
doris nie należysz do grupy zapewne dlatego nie możesz wejść.
spróbuję jutro z kompa bo z telefonu to kiszka totalna.

reklama
Do góry