reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Od razu mówię że nie chce tu forum rozwalać,znam sporo osób które częściej na fb siedzą...
Choć widzę że grupa tu na boom fajnie zaczyna sie rozrastać :D

Nadrobilam!

Hey dziewczyny moja zaawansowana skleroza ciazowa nie pozwolila mi zapamietac komu co, wiec w skrocie. Chyba:
Mamawiki a wiec zdrowego fajnego bobasa :-p
Aniafania a skad dokladnie jestes? szczyrk czy w druga strone :laugh2:

Ewelinka moj maz wraca najpozniej o 20, ale czasem ma impreze firmowa i czekam i sie martwie i nie sie noc z glowy :hmm:

ja wozek mam po G, tylko go bedzie trzeba z niego wygonic, z racji jego wagi piorkowej dalej uzywamy "duzego" wozka 3w1, dokupie mu dostawke, w koncu stary byk juz...

fb nie mam nie uzywam Fazerko (moze byc tak :rofl2:) bron nas bron :laugh2:

standardowo zdrowka i pozytywki dla wszystkich! moja tesciowa jutro wraca do PL, kolejka dla wszystkich :-D:laugh2:

reklama
Do góry