reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

hej dziewczynki ;) wszystkim życzę zdrówka ;) bo pogoda nie pomaga ;) Wybaczcie ze nie pisałam ale czytałam was ale po tym ostatnim badaniu prenatalnym nie miałam siły nic naskrobac ;)

reklama
Doris, że jak? Z torbą? Kurde... No, ale może i tak lepiej, tam będziesz bezpieczna i powiedzą Ci co i jak. Napisz czy pojedziesz.
MalinowaMarta - hehehe, no nic, innym razem trafisz. Zaciskam kciuki!!
Molimoli - witaj :) Też mam dwóch Synków 10 i 5 lat, a trzecie dziecko urodzę w wieku 34, bo 07 stycznia kończę już 34. Cieszę się, że jesteś :) Za genetyczne zaciskam już kciuki!
Venicee - :-pTak pomyślałam, że może już Twój ;-) ;)A co do wózka to fakt, może się spodobać inny :biggrin2:
Tyle teraz tych wątków, że dopiero nie ogarniam :nerd::rofl::szok:

Hejka!

Witam nowe Mamusie :-) Sporo nas :-) U mnie w rodzinie i wśród najbliższych jest sporo ciąż, żona najbliższego kuzyna mojego męża (luty), moja siostra (maj) i nasza kuzynka (maj), żona mojego kuzyna (lipiec) no i ja :D Będzie wesoło ;-)

Jolka, Julita - mam nadzieję że szybko Wam te mdłości przejdą....!

Ja całe święta chorowałam - miałam biegunkę, schudłam 1,5 kg, byłam słaba i zmęczona, zaraz potem ta nieszczęsna wizyta u doktorka z krwawieniem, potem potworny ból kręgosłupa i wyjazd w góry..... Teraz mam już dość świętowania, niech już dzieciaki idą do przedszkola, szkoły no i przede wszystkim - mąż do pracy!!!

Mój kochany kupił mi dziś kebaba rozkładanego zjadłam nawet ze smakiem trochę bulki, sałatki i mięsa a 2 minuty później zaliczyłam cudne rzyganko...

Julka, współczuję!

Ja w tej ciąży to ciągle jadłabym pizze i kebaby, w końcu wczoraj po wizycie zjadłam pierwszego kebaba w bułce... :rofl: Obłęd!!

No ale ja nie kończę jak Ty Julka :(

Ten wózek Riko Nano 3w1 śliczny!!

A ja zacznę jutro 13 i 1 dzień czyli idzie 14 tc a ja tylko cierpię...
Mega rzyganie mdłości zle wyniki zaparcia i teraz znowu mdłości i rzyganie które próbuje powstrzymać i nic mnie nie cieszy...
Córka już od mc zajmuje się albo moja mama albo siostra mąż jest na weekendach
To jest jakaś masakra...

reklama
Do góry