reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
No to super ze Ciebie oszxzedziloJolu nie mnie na szczęście oszczędziła nieco,bo nie wymiotowałam ani biegunka...tyle że mi niedobrze było,umęczyło mnie to nieźle,i odbiajania powietrzem z 100razy...Zyczę ci żeby te czopki pomogły!!!!
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Cały dzień mnie muli licho co wypilam i zjadlam nie wiem co jest grane
Nie wyrabiam...siedzę i rycze...
A zapachy tak mnie drażnią że to przeraża
Lila
Hejka!
Doris, pokaż link do swojego upatrzonego wózka
Olcia - w sumie to nie wiem jaki wózek jeszcze. Gratuluję udanej wizyty! A z tym zębem to nie możesz iść do tej samej dentystki i niech poprawia za darmo? W ramach reklamacji?
Jolcia
Venicee - to Ty w avatarze? Zdrowia! A dlaczego do wózka ale?? Nie do końca fajny?
AniaFania, u mnie też trochę śniegu
PannaMigotka - daj znać jak po wizycie!!
MamaWiki - spełnienia marzeń
Iwonaimaja - ja właśnie biorę coś takiego o czym piszesz od tygodnia, tam jest też kwas.
Biapl - witaj Musisz chyba zmienić suwaczki, bo przecież już się nie starasz
MalinowaMarta, a gdzie się wybierasz na zakupy?
Agnes - ciuszki w sumie mam, od groma, muszę to w końcu poprzeglądać. Ja nawet dla dziewczynki mam, choć córy nigdy nie miałam
Julka, zaraz pooglądam wózek
To co? Mamy na razie 3 dziewczynki i 2 chłopców, dobrze liczę????
A o tej soli z wodą na bolące gardło to już kiedyś pisałam, rewelacja!!
Doris, pokaż link do swojego upatrzonego wózka
Olcia - w sumie to nie wiem jaki wózek jeszcze. Gratuluję udanej wizyty! A z tym zębem to nie możesz iść do tej samej dentystki i niech poprawia za darmo? W ramach reklamacji?
Jolcia
Venicee - to Ty w avatarze? Zdrowia! A dlaczego do wózka ale?? Nie do końca fajny?
AniaFania, u mnie też trochę śniegu
PannaMigotka - daj znać jak po wizycie!!
MamaWiki - spełnienia marzeń
Iwonaimaja - ja właśnie biorę coś takiego o czym piszesz od tygodnia, tam jest też kwas.
Biapl - witaj Musisz chyba zmienić suwaczki, bo przecież już się nie starasz
MalinowaMarta, a gdzie się wybierasz na zakupy?
Agnes - ciuszki w sumie mam, od groma, muszę to w końcu poprzeglądać. Ja nawet dla dziewczynki mam, choć córy nigdy nie miałam
Julka, zaraz pooglądam wózek
To co? Mamy na razie 3 dziewczynki i 2 chłopców, dobrze liczę????
A o tej soli z wodą na bolące gardło to już kiedyś pisałam, rewelacja!!
molimoli
Aktywna w BB
Witam przyszłe mamusie jestem nowa na forum☺ wychodzi na to że będę kolejną lipcową mamą. Wczoraj byłam u gina i wg. USG termin wypada na 19 lipca. To moja trzecia ciąża która jest wielką niespodzianką. Dwie poprzednie były planowane i wyczekiwane dwóch chłopców 8 i 4 lat Planowałam sobie dwójkę pociech do trzydziestki! A tu los spłatał mi figla i w wieku 33 urodzę trzeciego dzidziusia☺
Na piątek jestem umówiona na USG genetycznie -boje się.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Na piątek jestem umówiona na USG genetycznie -boje się.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
MalinowaMarta
Lila byłam w h&m ale trafiłam do sklepu gdzie akurat nie było ciążowej kolekcji po wizycie pojadę moze do innego marketu zobaczyć póki co czekam w kolejce na wizytę i za mężem...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lila, ten wózek mi się podoba w kolorze biało granatowym
A ja dzwoniłam do mojego gina, kazał mi jechać na IP, bo go dziś nie ma w gabinecie. Powiedział, że skoro mi dokucza brzuch i pęcherz to muszą mi zbadać mocz. kazał jechac z torbą, bo powiedział, że raczej mnie zatrzymają do jutra, bo na miejscu mi nie zrobią badań.
A ja dzwoniłam do mojego gina, kazał mi jechać na IP, bo go dziś nie ma w gabinecie. Powiedział, że skoro mi dokucza brzuch i pęcherz to muszą mi zbadać mocz. kazał jechac z torbą, bo powiedział, że raczej mnie zatrzymają do jutra, bo na miejscu mi nie zrobią badań.
Jolcia_
Mam taki sam dzieńCały dzień mnie muli licho co wypilam i zjadlam nie wiem co jest grane
reklama