reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

hej dziewczynki ;) wszystkim życzę zdrówka ;) bo pogoda nie pomaga ;) Wybaczcie ze nie pisałam ale czytałam was ale po tym ostatnim badaniu prenatalnym nie miałam siły nic naskrobac ;)

reklama
Doris, że jak? Z torbą? Kurde... No, ale może i tak lepiej, tam będziesz bezpieczna i powiedzą Ci co i jak. Napisz czy pojedziesz.
MalinowaMarta - hehehe, no nic, innym razem trafisz. Zaciskam kciuki!!
Molimoli - witaj :) Też mam dwóch Synków 10 i 5 lat, a trzecie dziecko urodzę w wieku 34, bo 07 stycznia kończę już 34. Cieszę się, że jesteś :) Za genetyczne zaciskam już kciuki!
Venicee - :-pTak pomyślałam, że może już Twój ;-) ;)A co do wózka to fakt, może się spodobać inny :biggrin2:
Tyle teraz tych wątków, że dopiero nie ogarniam :nerd::rofl::szok:

Hejka!

Witam nowe Mamusie :-) Sporo nas :-) U mnie w rodzinie i wśród najbliższych jest sporo ciąż, żona najbliższego kuzyna mojego męża (luty), moja siostra (maj) i nasza kuzynka (maj), żona mojego kuzyna (lipiec) no i ja :D Będzie wesoło ;-)

Jolka, Julita - mam nadzieję że szybko Wam te mdłości przejdą....!

Ja całe święta chorowałam - miałam biegunkę, schudłam 1,5 kg, byłam słaba i zmęczona, zaraz potem ta nieszczęsna wizyta u doktorka z krwawieniem, potem potworny ból kręgosłupa i wyjazd w góry..... Teraz mam już dość świętowania, niech już dzieciaki idą do przedszkola, szkoły no i przede wszystkim - mąż do pracy!!!

Mój kochany kupił mi dziś kebaba rozkładanego zjadłam nawet ze smakiem trochę bulki, sałatki i mięsa a 2 minuty później zaliczyłam cudne rzyganko...

Julka, współczuję!

Ja w tej ciąży to ciągle jadłabym pizze i kebaby, w końcu wczoraj po wizycie zjadłam pierwszego kebaba w bułce... :rofl: Obłęd!!

No ale ja nie kończę jak Ty Julka :(

Ten wózek Riko Nano 3w1 śliczny!!

A ja zacznę jutro 13 i 1 dzień czyli idzie 14 tc a ja tylko cierpię...
Mega rzyganie mdłości zle wyniki zaparcia i teraz znowu mdłości i rzyganie które próbuje powstrzymać i nic mnie nie cieszy...
Córka już od mc zajmuje się albo moja mama albo siostra mąż jest na weekendach
To jest jakaś masakra...

reklama
Do góry