reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

jestem!! Przepraszam że nie odezwalam się wcześniej ale nie mogłam..
pojechałam na wizytę bo dostałam okropnego bólu podbrzusza. myślałam, że to skurcze.. Nienawidzę szpitali więc na gwałt szukałam prywatnie kogoś, kto przyjmie mnie w sylwestra.
Miałam zrobione USG przez brzuch i... uff.. 10 tygodni 2 dni z jednego pomiaru, 10 i 4 z drugiego.. A Wg miesiączki był 10 i 6. Dziecko żywe, serduszko bije, rusza się. kamień z serca. kosmowka na przedniej ścianie, nie odkleja się. A te bóle to przez poprzednia cesarke.. fakt faktem z dwa dni wcześniej trochę pofolgowalam z dzwiganiem. Napedzilo mi to tylko stracha..

dziękuję kochane !!!!!!!!! :*

reklama
Witam
Błękitna dobrze że wszystko ok

ja wczoraj tzn dzisiaj o 5 nad ranem okazało się że po taksówkę się dodzwonić nie szło i musiałam kilka osób poodwozić
zabawa była super wybawiłam się mam nadzieję że fasolce nic nie będzie że lubi takie zabawy bo 30 stycznia idziemy na karnawałową
okazało się że jest jeszcze jedna ciężarówka w naszym gronie też z terminem na lipca

Błękitna dobrze, że już po strachu:tak: Mnie dzisiaj okropnie jajniki kłują i troszkę ciągnie. Jak kichnęłam to aż zgięło mnie w pół. Was też jeszcze boli brzuch czy już przestaję?
Venicee współczuję, oby im szybko przeszło. Chory mąż to jak dodatkowe dziecko do opieki.

Kurcze coraz bardziej się boję, ze znowu nie zobaczę serduszka a do wtorku już coraz bliżej.

Dzisiaj (o północy) pochwaliliśmy się mojej rodzinie, że będzie nas więcej i o dziwo moja siostra była pewna, że jestem w ciąży tylko zapomniała zapytać. W sumie to się spodziewałam tego bo my od dziecka jakoś telepatycznie się porozumiewamy jak bliźniaczki (a różnica wieku 2 lata). A mój tata już wcześniej coś podejrzewał jak odmawiałam wina i moich ulubionych nalewek:-p

Błękitna uff super ! stracha miałaś napewno sporego...też się boję co u mnie w tym temacie będzie..bo po 2 cc???
Jolcia współczuję ci bardzo że tyle u ciebie wiszenia nad wc....długo cię trzyma....
Kamcia hehe mówisz że telepatia działa:p u mnie nikt się nie domyśli...chyba jak brzuch do przodu pójdzie...
Iwona czyli warto było mówisz ? mnie to wołami z domu nie wyciągną...starość nie radość w tym roku 37:szok:
Dziewczyny co cicho siedzą -NO CO U WAS?
....ja tam czekam Fazerka na temat nasz buźkowy :p noi ten gdzie fajne ciuszki (moda ciążowa?) ciązowe można zakupić...

Mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które miały nacięcie krocza... boli was blizna? Mnie boli coraz bardziej. Chyba ginekolog będzie musiał zrobić mi dodatkowo przegląd :/

Hej lipcowki u Nas sylwester na spokojnie byliśmy u znajomych którym sie3tyg temu synek urodził taka kruszynka3.100wazy az strach na ręce brać [emoji57] była jeszcze jedna para gdzie dziewczyna tez w ciazy termin na kwiecień wiec kobietki przy picollo siedziały s faceci sobie pofolgowali ze spac nie mogłam do8rano [emoji17]

reklama
Błękitna_Orchidea ufff... Martwiłyśmy się tu o Ciebie.

_Ewelinka_ jak tam, córeczce udało się zobaczyć fajerwerki?:)

Iwona35 też fajny pomysł na Sylwestra, coś innego, zwłaszcza jak ktoś nie ma ochoty na szaleństwa :) A jakie filmy?

Jolcia_
kochana jak ja Ci współczuję tych wszystkich dokuczliwych dolegliwości... Trzymaj się tam bidulo i myśl że nagroda będzie słodka ;)

Kamcia2810 mnie brzuch bolał tylko na samiutkim początku, tak 6-7 tydzień. Teraz w ogóle nie czuję żadnych bóli ani skurczy.

Dziewczyny proszę nie zaczynać nowego roku od chorowania! Zdrowia życzę!!

Do góry