reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Mi tez wszyscy mówią ze chlopak i sama już się wkrecilam, ale podobnie jak Karolina_85 zawsze marzylam o dziewczynce :))

Ja nastawiam się jakoś na chłopca, zwłaszcza, że lekarz po ostatnim usg dał 0,5% więcej szans na chłopca właśnie. Ale coś wydaje mi się, że może wyskoczyć jednak dziewczynka, bo moja rodzina strasznie babska jest (a do tego dziś został wprowadzony zamęt, bo i według tętna i według kalendarza chińskiego wychodzi dziewczyna) :D

panna_migotka
Ooo na endo kupowałaś :) Firma w której pracuję robi ich stronkę internetową. Bardzo fajni są, taki ciepły klimat budują na swojej stronie ;) Pajacyk super, zabawny, na endo można takie właśnie oryginalne cudeńka znaleźć :)
Hehe 0,5 % więcej szans i się nastawiłaś na chłopaka :D My dziewczyny to się szybko angażujemy i nakręcamy :D

Lila
Tak, to moje pierwsze dziecko :)

Julka89.89
Ja nakręciłam się na dziewczynkę (mąż też), aż za bardzo, ciężko będzie się przestawić na chłopaka w razie czego heh :p

Hej!

Nie mam czasu pisać, czytam co u Was, w pracy dużo roboty a w domu młody po nocach szaleje, już 3 dni z rzędu budzi się i nie może spać. Pierwszą noc obstawialismy, że go brzuszek boli bo zjadł sporo mm pierwszy raz... wczoraj dostał gorączki, wydaje nam się, że z zębów bo mu trójki idą... A dziś przed chwilą wymiotowal... już sama nie wiem, co robić, chyba jutro pójdzie do lekarza.

Co do płci, lepiej poczekać i się nie przywiązywać. Nam lekarz powiedział najpierw, że dziewczynka, a za 4 tyg ze chłopak. I ciężko było się przestawić, chociaż coś nam ta dziewczyna nie pasowała bo nie mogliśmy imienia wybrać :)

Ja obstawiam drugiego chłopaka u nas :)

Może zróbmy listę, nowy temat taki tymczasowy albo fazerkamm dopisze do listy lipcówek "płeć przewidywana" i zobaczymy jak to się sprawdzi - no ja już wykluczona jestem, bo wiem kto mieszka u mnie :-)

reklama
Kamejka, lubię endo właśnie za zabawne ciuszki. Teraz będę mogła poszaleć, bo moja pannica już "zbyt poważna" na takie ubranka.
Super jak będzie u mnie dziewczynka, ja bym się bardzo cieszyła. Gorzej z tatusiem i dziadkiem, którzy już sobie tak wbili chłopca do głowy, że ciężko im będzie wybić w razie czego. Bo przecież to ostatnia szansa, żeby przetrwało nazwisko, muszą mieć dziedzica :p

Do góry