reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Karolina super leginsy:))
Doris:-) u mnie wg chinskiego kalendarza wypada chlopiec zobaczymy jak bedzie
Venicee na pewno bedzie już dobrze
Gwiazda musisz byc cierpliwa, u mnie na początku dzieciątko bylo tydz starsze, teraz juz tylko 4 dni wiec wszystko jeszcze bedzie sie zmieniać, nie ma czym sie martwić
Kamejka u mnie tez napisala mi badania prenatalne lub jeśli sie nie zdecyduje to usg w 12 tyg
Z tymi przesadami o tętnie, zachciankach co do płci jakos nie wierze :D
Dzisiaj już czuję sie dużo lepiej chociaz jeszcze musze trzymac diete przez 2 tyg, juz nie jestem taka słaba i jeść mi sie chce:))
Lece dzisiaj na 14.30 na usg juz nie mogę sie doczekać:D Milego dzionka dziewczyny

Hope, moja pierwsza dwójka już pełnoletnia, z córką zaszłam w ciąże mając 18 lat (teraz ma 21) z synem 3 lata później (ma 18), Mała ma 4 latka i teraz będzie Najmłodsza panienka :-)

doris wybacz, że pytam jeśli nie chce to nie odpowiadaj. Planowaliscie 4 dzieciątko czy to niespodzianka? Pytam bo w dzisiejszym świecie jeśli ktoś ma 3 dzieci to już się na niego dziwnie patrzy. Ja jak najbardziej jestem za tym, żeby rodziny były wielodzietne, sama mam 3 rodzeństwa.

Ja tez nie wierzę w te "przewidywania" płci na podstawie tętna lub smaków. Z Emilka całą ciążę nie miała ochoty na słodycze tylko jadłam cebulę, ogórki, wszystko co ostre i proszę. ...mam córeczkę. Teraz smaki mam identyczne wiec liczę po cichu ze znowu będzie dziewczynka :-)

_Ewelinka_ planowaliśmy, chcieliśmy rodzeństwo dla Małej ale takie mniej więcej w jej wieku, zaszłam w ciążę w marcu 2014, niestety w maju w 8tc przestało bić serduszko, potem kolejne ciąże biochemiczne, badania full leków i teraz wreszcie się udało

Mi się sprawdziło z chińskim kalendarzem, ale jeśli chodzi o smaki to wcale, bo stale jem kapustę kiszoną i ogórki konserwowe a jest Dziewuszka :-)

Julka89.89
Czekamy na relację z USG!:)

Karolina__85
Hihii cudne zakupy :D Jejku dziewczyny Wy już ciuszki kupujecie :D Ja to jeszcze nie myślę o tym ;)

Doris:-)

Super taka duża rodzinka :) Ja marzę o trójeczce.

Z tym tętnem świadczącym o płci widać różnie bywa. Niektórym się sprawdza niektórym nie. Heh trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać :D

U mnie z chińskiego kalendarza wyszedł chłopiec ale ogólnie to głupota jakaś straszna jest :p

Wczoraj byłam na badaniach krwi i moczu. Jeszcze ich nie robiłam bo byłam przez 2 tygodnie chora więc bałam się że wyniki zostaną przez to zniekształcone. Mam nadzieję że to nie za późno, bo standardowo wiem że robi się jakoś w 10 tyg a ja jestem już w 12.

Hejka pewnie już mnie nie znacie hehe :p Jak mam chwilke to zaglądam ale przeważnie jej niemam ;/ U mnie 11 tc i od 3 dni zapalenie dróg moczowych, skręca mnie z rana cholernie, w dzień jest lepiej, pije żurawine, płucze tantum rosa, nawet wziełam antybol po 1 ciąży bo też miałam takie problemy, wtedy super pomógł a teraz lipa... Macie jeszcze jakieś sposoby? Jutro do gina dzwonie bo długi weeend potem ;/ Aaa i wizyte planowo koło 10stycznia mam i mam nadzieję że sie dowiem co za fasolka tam siedzi :)

reklama
Do góry