reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nie ma to jak nie idzie spać prawie 4 a ja już nie śpię a dzisiaj Sylwester i chciałam się wyspać bo wychodzimy na imprezę
U nas jak powiedzielismy tesciom ze w ciąży jestem to tesciu do męża mam nadzieję że się postarales
U nas też same babki moja mama ma 3 córki i z moja lilianka 6 wnuczek a brat męża ma 2 córki

reklama
Witajcie. U mnie kierowniczka podejrzewa, że jestem w ciąży. Pytała mojej najlepszej koleżanki czy coś wie na ten temat bo mi się brzuch zaokrąglił.. jeżeli mnie wezwie to jej powiem, bo cóż mam zrobić a jak nie to powiem 12.01 bo będę wtedy po wizycie.

Ja dziewzyny na wyjeździe wieC mało pisze ale czytam. Super, że wizyty udane!!!
Ja jestem nadal chora, strasznie mnie łapią chorobska w tej ciąży. Cycki bolą więc pocieszam się ze wszystko ok. Tu na Sylwestra ze wszystkich dziewczyn są 3 nie w ciazy i 3 w ciazy. Jedna rodzi w kwietniu,druga przełom mają czerwca i ja koniec lipca hehe.
Udanego sylwestra gdybym się nie odzywala i przede wszystkim zdrowia i cudownie donoszonej zdrowej ciazy!!!

Kamcia peszek ma Twój teść :-D

Juleczka pewnie jak Ciebie wezwie to powiedz :yes:, ja też nie mówiłam jeszcze, choć mogłabym już, ale boje się , każdego dnia obiecuję sobie, ze dzisiaj to zrobię, ale jak przychodzi ten dzień to mówię jutro:confused2:. Ja się boję dlatego, ze to moja 3 dzidzia w tak małym odstępie czasu . W marcu tego roku dopiero wróciłam z macierzyńskiego, nadal kończę godzinkę szybciej ze względu na kp i w szoku będą jak im powiem, że znów ponad rok mnie nie będzie. Dlatego tak po ludzku boję się jak cholera.

Doris super , ze Twoje starszaki takie dorosłe już, będą Ci pomagać przy maluszku:-) :). Wiedzą już o dzidzi? :-) :)

Panna Migotka ja tez lubie endo :-) :)świetny ten rampersik :-) :)

Malinka zdrówka dla Maciusia

Odnośnie płci to ja czuję chłopca , ale też nie wiem czy sama go sobie nie wkręcam, po dwóch córach- lalach, wózkach, loczkach i spineczkach chciałabym, żeby w końcu w naszym domu zagościły czapki z daszkiem , auta i traktory :-D. Wiem, że mój mąż o tym marzy , choć jak pytam to ostro zaprzecza, mówi,że jest mu obojętne, bo nasze córy to łobuziary i spokojnie za chłopaka mogą robić :-D.

hej :-) moja córka jeszcze śpi:errr:, chyba wyczuła ze wieczorem idziemy do znajomych i musi być wypoczęta żeby bawić się z dziećmi do późnych godzin(nie ma to jak sylwester z dziecmi:rofl2:) Mnie oczywiście głód obudził. Juz zjadłam 3 kanapki:errr: i nadal jeść mi się chce, jem dużo a waga nadal stoi w miejscu, masakra.
w mojej rodzinie jest wymieszane....sporo chłopców ale i dziewczynek tez.

madziolina szybkiego powrotu do zdrowia.
julka89.89 a duży masz już brzuszek?
hope ja mam grzeczna corcie, czasami dokazuje ale to jak jest zmęczona. Ogólnie jest kochana i słuchana :happy:

malinka1984
Życzę zdrówka dla synka... Chyba faktycznie lepiej wybrać się do lekarza.

iwonaimaja i Kamcia2810
O kurdę to u Was faktycznie babiniec :O Przydałby się jakiś chłopak dla równowagi :p

Julka89.89
Dziwne trochę zachowanie kierowniczki... A ta koleżanka, której się pytała wie, że jesteś w ciąży?

_Hope
W Twojej sytuacji pewnie też bym się stresowała powiedzieć w pracy... Ale! Są rzeczy ważne i ważniejsze! Teraz dla Ciebie najważniejsza rodzina. Pracę można zawsze zmienić ;)

Mnie oczywiście głód obudził. Juz zjadłam 3 kanapki:errr: i nadal jeść mi się chce, jem dużo a waga nadal stoi w miejscu, masakra.

Ja tam bym się cieszyła jakbym dużo jadła a waga by stała :D

Ewelinka no widać mi brzuch, też się dziwie bo w sumie 11 tydzień i 1sza ciąża, ani wzdęć nie mam, ani nie przytyłam a wręcz schudłam - widocznie taki mam układ i już, nie chodzę w obcisłych rzeczach ale w mega szerokich też nie mam zamiaru.
Madzia zdrówka!
Kamejka koleżanka wie jako jedyna, ale powidziała jej, że nie wie. Moja kierowniczka ogólnie jest dziwna :)

reklama
Do góry