reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam
ja pisałam o tym tętnie ale to wyczytałam w internecie więc ile w tym prawdy to nie wiem ;)
"To już nie zabobon ludowy, a obserwacje pielęgniarek z oddziałów ginekologii i położnictwa. Normalne tętno serca dziecka to między 110 a 160 uderzeń na minutę. Jeśli jednak w przeważającym czasie średnie tętno twoje dziecka to 110-130 uderzeń na minutę, to prawdopodobnie w twoim brzuchu rozwija się chłopiec. Jeśli jest to 140-160 uderzeń, pewnie będzie to dziewczynka."
tak samo jak co do płci u mnie w poprzedniej ciąży się sprawdziło
choć też liczę na chłopca bo u nas sam babiniec jest wszyscy mają po dwie córki
ale tak i tak najważniejsze że zdrowe

ja mam wyniki testu Pappa odebrać za tydzień

Venicee oby już nie powróciły plamienia krwiak się wchłonął i było wszystko dobrze

reklama
Dzień Dobry
Ja tez słyszałam o tym tętnie ale jakoś nie przyjrzałam się temu wcześniej ale teraz sprawdziłam i w ciąży z poprzednią córką było wysokie, teraz tez wysokie i jest Dziewczynka :-)

Ostatnia edycja:
Wczoraj miałam problemy z odpisywaniem... Nie miałam okienka odpowiedzi:/

Po wizycie niczego nowego się nie dowiedziałam... na razie mam przestrzegać diety... jeśli będą ketony w moczu i wymioty to niestety szpital :( wymioty są ale ketonow na razie brak :)

Mendoza- ja całe życie chciałam przytyć bo cały czas słyszę że mam niedowagi 5 kg :/ tak bym mogła ważyć 52 kg... wczoraj było 49,5 na minusie 1 kg :/

A sprawdzałyście chiński kalendarz płci? Mi się sprawdzało w poprzednich ciążach :-) i teraz też :-)

A ja raczej nie wierzę w takie rzeczy ale może coś w tym jest...albo zbieg okoliczności

Gwiazda - moje maleństwo też jest równo tydzień mniejsze :yes:niż z OM, nie ma się czym przejmować . Mój gin mówi, że często tak jest, zresztą z moja Lenką też tak było, że była tydzień mniejsza :)

Doris termin mam na 29 czerwca z OM, ale z USG już 4 lipca, więc zobaczymy jak będzie :-D. W jakim wieku są Twoje dzieciaczki? Nie doczytałam jeśli gdzieś pisałaś już :zawstydzona/y:.

Witam się kochane

Jeszcze dzisiaj i jutro do pracy i znów 3 dni wolnego :-D. Mi ostatnio ciągle się chce spać, zasypiam razem z dziećmi. W pracy przed kompem oczy same mi się zamykają.

Cześć dziewczyny!
Gwiazda nie martw się, tak jak dziewczyny uważam, że nie ma się czym przejmować.
Kitty faktycznie miałaś szalone święta, ale całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło.
Venicee-HURAAAAAAAAA!!!

Zaszalałam dzisiaj i zaopatrzyłam fasolkę w legginsy.Iwona skusiła mnie swoim zakupem. Zobaczcie jakie cudeńka (unisex póki co:)):
http://titot.pl/produkty/legginsy/ecru-drops-legginsy/
http://titot.pl/produkty/legginsy/grey-arrows-legginsy/
http://titot.pl/produkty/legginsy/black-crows-on-white-legginsy/

reklama
Do góry