reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Venicee witaj ponownie ciesze się ze u Ciebie dobrze ;)

Witam nowe dziewczyny ;)

Ja dziś idę prywatnie na wizytę i zobaczymy co będzie ;) bo nadal szukam dobrego ginekologa bo do poprzednich nie mam przekonania i nie unię się dogadać ;)

Ja nie mam w ogole brzucha. Druga ciąża niby szybciej widać. guzik prawda. A o swoich obawach to już całkiem nic nie napiszę

na prawdę??? No ale słuchajcie w sumie gdyby coś było nie takkk to byśmy chyba czuły-zreszta wiecie co kazda przechodzi ciąże inaczej jednym rośnie brzuszek szybko drugim nie..jedne czuja się jakby w ciazy nie byly drugie maja niesamowite dolegliwości wiec rożnie jest. Myślę ze nie trzeba sie na zapas martwic i przywoływać złych myśli- ale powiem Wam tak szczerze gdybym mogla to co tydzień bym szla do gin badać się i patrzeć czy wszystko jest dobrze z Maluszkiem.

Hej Agnes tak wogóle .
Brzuszek no ja mam po wcześniejszych ciążach,teraz tylko czuję że dół brzucha "puchnie" lekko,ale gdzie tam do zobaczenia czegoś...
Olcia -KAŻDA z nas ma jakieś obawy i czasem rozmowa daje ulgę ...u mnie przynajmniej to tak działa.Zamknięcie się w sobie i męczenie się myślami niedobre jest dla dziecka .My kobiety tak mamy ,zamartwianie się na zapas...i dlatego jedną drugą zrozumie,wesprze.
Jak mówię do mojego męża to widzę że NIC nie dociera ...że się boję ,że mi źle ....On prosto na to patrzy-bedzie dobrze ,urodzę ...dziecko następne bedzie...Męskie podejście :growl:...ale to chyba dla równowagi tak jest.

:)wiecie co ja jestem w 1 ciąży ale z tego co slysze i widze to mężczyźni tez mega to przezywaja na swoj sposob oczywiście wiadomo nam dodatkowo buzuja hormony ale oni tez musza wytzrymyac nasze napiecia uszczypliwe odpowiedzi zaczepki;)wczoraj tak wlasnie mialam mega sie zdenerwowalam ale pozniej tak sobie pomyslalam czemu? po co na cooooo co to da...szkodze tylko sobie o dziecku -i zaraz sobie mowie Aga mysl o dziecku reszta jest nie istotna! Wiec moja rada hmm nie liczyc na jakies ogromneeeeeeeeeeeeeeeee wsparcie od meza bo on tak na prawde nie wie co czujemy jak to jest jak hormony szaleja..nasze niepokoje...najlepiej wlaczyc sobie spokojna muzyczke,wziac prysznic, polozyc sie zapalic swieczke poczytac ... i w głębi duszy prozmawiac z maluszkiem ze wszystko jest dobrze:)

Cześć czewczyny!
Trochę mnie nie było, muszę nadrobić wasze posty i sorki, że tak zaraz o sobie będę, ale odebrałam wyniki i raz, że mam mega podwyższone żelazo (What the F..k?? czy ja zawsze muszę w druga stronę!), a dwa, że ma fatalne wyniki moczu (miałam takie przeczucie, że co z nim nie tak). HELP! Nie moge się z moim ginekologiem dzisiaj skontaktować, więc szukam u Was ratunku. Może być nawet dobre słowo:)

hmmm ja na Twoim miejscu poszlabym na prywatna wizyte powiedzialabym ze jestes w ciazy i masz nie dobre wyniki i potrzebujesz pilnie wizyty jak najszybciej.

reklama
Karolina a kiedy najszybciej możesz do gina? Ja to mam na tyle dobrze że zawsze o każdej porze mogę zadzwonić-zawsze odbiera ...
Agnes no pisz -po to forum istnieje.

Do góry