reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
No mi jeden i drugi lekarz kazał przyjść za 4 tygodnie i ze nie ma sensu wcześniej wiec nie wiem od czego to zależy
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja na 24.07
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja na 22 ;-) ale ostatnio lekarz wspominał coś o 20
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Paula witaj
Dziewczyny macie jakieś sposoby na podrażnione przez wymioty gardło?
Jolcia.....bidulko Ty.....jak mi Cie szkoda..... Może spróbuj szałwię? Zaparzyć, dodać sok z wyciśniętej cytryny (tylko dla smaku, bo szałwia niesmaczna)..... miód podrażnia.... Na ból gardła pomagały mi takie tabletki ISLA - na ból gardła, ale one tak otulają gardło....
No mi jeden i drugi lekarz kazał przyjść za 4 tygodnie i ze nie ma sensu wcześniej wiec nie wiem od czego to zależy
Mój doktorek co 4-5 tygodni, dopiero pod sam koniec częściej..... Teraz też mam nadzieję nie będzie mi kazał częściej latać
Venice - gdzie TY?????????????????????
Jolcia_
Fanka BB :)
Kkasiulka- a w ciąży można isle? Mam te tabletki bo one mi pomagały jak miałam problemy z gardłem...
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kkasiulka- a w ciąży można isle? Mam te tabletki bo one mi pomagały jak miałam problemy z gardłem...
A masz ulotkę?? To porost islandzki....zaraz zobaczę czy mam ulotkę
EDIT - nie mam wogóle tych tabletek
https://www.doz.pl/leki/p3320-Isla-Mint Tyle znalazłam w necie. Może zapytaj farmaceuty?
reklama
Ja nie mam pojęcia dlaczego mój każe mi tak często, wypisał skierowanie na badanie krwi i moczu i stwierdził, że jak już będę w szpitalu w laboratorium to mam do niego przyjść. Ale tak sobie myślę, że może go martwić moje serce.. Ostatnio bije jak oszalałe..