reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam sie i ja :)
Tez kiedy dni temu pisalam co u Venicee ale nie odpisala, a przez to sprzątanie i przyjazd rodzinki moj mozg dobrze nie pracuje...

Dziewczyny jezeli macie problem ze spaniem, boli Was krzyz badz kregoslup z calego serducha polecam poduche do spania w kształcie litery C firmy motherhood. Ja pierwszy raz od dawna nie mam bolu kręgosłupa :) a i maz juz mi zapowiedzial ze po ciazy mi ja ukradnie :p

reklama
Witam się i ja

Właśnie już od wczoraj myślę co u Venicee? Mam nadzieję, ze wszystko ok u Niej .

Jolcia szkoda mi Ciebie bardzo, wiem jak się czujesz przez te wymioty.
Ja dzisiaj już lepiej o wiele tzn mdli mnie ale nie wymiotuje. Wczoraj wieczorem mnie straszna ochota na takie forszmak z warzywkami i kiełbaską wzięła i nagotowałam cały gar, choć mi niemiłosiernie śmierdział podczas gotowania. Ale jak smakował, mam nawet dzisiaj w pracy w słoiku sobie przyniosłam i zjem na obiad :-).
Jolcia ja w ciąży z Lenką brałam islę na chore gardło, lekarz mi mówił, że mogę:tak:

Miłego dnia :tak:

Witajcie:)
U mnie dziś lepiej... choć nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca...

Hope- dziękuję Ci bardzo za informacje o isla:) dziś rano miałam problem cokolwiek zjeść bo tak boli mnie przelyk :/
Chciałbym mieć na coś ochotę... Ale niestety jem cokolwiek na siłę...
Dziś przyjechać ma do nas moja Mamcia więc troszkę pomoże przy Ami:)

Mam mega zaparcia już czuję że jestem i krok od jakiegos zatrucia. Jem suszone sliwki. I nic nie daje juz butelke laktulozy wypilam....i nic....

Witam z rana
ja już na nogach ciężko mi się śpi wcześnie wstaję a później cały dzień śpiąca jestem
co do pleców to ja często w nocy budzę się z bólem do tego strasznie ręce mi drętwieją nawet jak książkę czytam to co chwilkę muszę rękę odłożyć bo mi zdrętwieje

Venicee gdzie jesteś?

Mi też ciągle drętwieją ręce.

reklama
Kup sobie czopki glicerynowe. Na pazdzierniku dziewczyny używały w ciąży

Mnie nie pomagaja...a nie sa zbyt bezpieczne bo dzialanie maja silniw przeczyszczajace.

Ja mam jeszcze hemoroidy po poprzedniej ciąży to jest poprostu tragedia.
Ale wynik tsh mam już 3,5 i zwiększona dawkę jeszcze leku.
Byłam u mojego endo.
Jutro wizyta u giną.

Do góry