reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Maryńka trzymaj się

dziewczyny współczuję tych mdłości choć w sumie ja też mam ale jakoś już je znoszę

u mnie dzisiaj wizyta o 14.30 trochę się boję bo te dwa dni miałam ciężkie brzuch wieczorami pobolewał
obiecałam sobie że jak dzisiaj będzie wszystko ok to biorę się za porządki świąteczne

reklama
Dzien dobry :)

Marynka jak u Was?
Venicee u Was jak tam?

Kopnijcie mnie!!!! Do niedzieli moja chalupa musi błyszczeć bo przyjezdza rodzinka na swieta <3 a ja mam okrutnego leeeeenia!!!! Okna, firanki itp trzeba zrobic...

madziolina_p możesz mi napisać jaką miałaś beta hcg jak miałaś zaśniad ??? Ja dużo się naczytałam właśnie o tych zaśniadach że jest dużo podwyższona beta a ja w 8 tygodniu miałam ponad 250 000 ale lekarz to olał. w 8 tygodniu serce biło teraz idę do gina w środe.

Dzien dobry :)

Marynka jak u Was?
Venicee u Was jak tam?

Kopnijcie mnie!!!! Do niedzieli moja chalupa musi błyszczeć bo przyjezdza rodzinka na swieta <3 a ja mam okrutnego leeeeenia!!!! Okna, firanki itp trzeba zrobic...

Ja najpierw siebie kopnąć. W tym roku olalam sprawę. Ledwo chodzę a jeszcze do pracy i ja mam jeszcze pucowac? O nie. Syfu nie ma.

Hej dziewczyny ;) wybaczcie ze się nie odzywałam ale miałam ciężki weekend .
Marynka trzymaj się ściskam kciuki :*
Nedi -ja bym się powstrzymał z oknami bo podobno nie wolno w ciąży myć ja mam zabronione od samego początku .

Wczoraj trochę po sprzątalam dziś znowu nic nie robie bi będą remont mi kończyć .

Ja mam wizytę w środę bo potrzebuje l4 a w czwartek idę prywatnie ;) zobaczymy co na prywatnej mi lekarz powie ;)

Gwiazda to chyba zależy od samopoczucia. W pierwszej ciąży mam zdjecie jak w 8mym mcu okna myje i nic mi nie było. Ale w tej ciąży gorzej się czuję.

Marynka- trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze !!!!!!!
Jolcia - wspolczuje Ci tych wymiotów i tych omdleń. Oby Ci to jak najpredzej przeszlo.

A ja przeziebiona na pocztek bol gardla ktory wyleczylam a teraz katar. Powiedzcie mi czy to jest niebezpieczne w ciazy bo ja oczywiście schizuje.. (lecze sie naturalnie)

reklama
Do góry