reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka ja mam 7 tyd 3 D to dopiero jestem w tyle...

U mnie mega zmęczenie, usnelam wczoraj razem z młodym po 21. Ogólnie czuję się słabo i ciężko mi dojeżdżać do pracy a za bardzo nie chcę już iść na zwolnienie bo w tym roku dużo mnie nie było w pracy w związku z leczeniem małego...

reklama
Witam się :tak:

Malinko no to Lenka identycznie tez jak jej nie dać cyca czy tulić , i mówić, ze cycuś śpi to drze się i wygina, z tym , ze Ona budzi się jakieś 2-3 razy :confused2:. Z Martynką moją jakoś odstawienie w nocy poszło bez najmniejszego problemu. Właśnie cycuś śpi zadziałało:-).

Ja dzisiaj wizyta i też nie mam karty ciąży , mam nadzieję, ze już dzisiaj ją założą. Tam wpisują datę pierwszej wizyty i mam nadzieję, ze to wystarczy do becikowego przecież pierwszy raz byłam w 8 tygodniu jakoś, potem skierowanie na badania, zanim je porobiłam to mi chwilę zeszło.

Julka takie ciągnięcia to normalne są, wszystko się rozciąga, macica się przygotowuje :tak:

Ja też nie mogę być głodna bo wtedy mdli najgorzej.

Wizytę mam o 17,40 po pracy odbiorę dziewczynki zawiozę do domu , mąż ma wrócić wcześniej i zostać z córeczkami a ja jadę . Wieści pewnie będą jutro rano.

Hope, u mnie na hasło "cycuś śpi" jeszcze gorsze krzyki, ale jak dam choć na chwilę possac i zaraz mowie, że nie ma już am to puszcza, pije piciu i idzie spać :)

Powodzenia na wizycie, u Ciebie to już 12 tydzień o_O

Hejka Kochane ale się ciesze że mogę się zalogować w pracy w domu zawsze coś do zrobienia a tu jak poświecę ta chwilkę by wam coś napisać to świat się nie zawali :)
Musze się przyznać że właśnie zjadłam cała czekoladę ehh porażka :)

Iwona zawsze miałaś problemy z krwią z nosa czy teraz się nasiliły? Może jesteś osłabiona.mam nadzieje że szybko minie

Venica powodzenia u dentysty brr nie przepadam

Hope powodzenia na wizycie :) na pewno dostaniesz dziś kartę ciąży.

reklama
Do góry