reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nie martw się na zapas. jeszcze wszystko ma czas na to żeby się uregulowac ;-) mi też się wydawało ze jest płaski jak mi lekarz zdjęcie pokazał ale nawet mic nie skomentował. czasem lekarze niepotrzebnie straszą

Lila mnie strasznie bolaly na poczatku ale teraz juz duzo lepiej, czasami sie obudze rano i mnie troche bola ale to tyle.
Gwiazda moze twoje mdlosci beda krotkie i zaraz sie z pierwszym trymestrem skoncza.
Kamcia badz dobrej mysli, nasze fasolki maja czesto wieksza wole przezycia i pokonania przecienosci niz sie lekarza wydaje. Trzymam kciuki.

Kamcia czytałam w necie o spłaszczonych pęcherzykach i dziewczyny pisały ze on taki bywa na początku i ok 10-12 tyg powinien byc juz normalny choć to kwestia indywidualna pewnie...

reklama
Jak wszystko będzie dobrze to po świętach zrobię sobie 2xbete i będę widzieć czy dziecko rozwija się. Muszę spokojnie dotrwać do tego 5 stycznia.

Do góry