reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

błękitna u mnie ciężko określić jak często ze względu na to ze nie rzucam sir ani nic po prostu wyłanczam się i nie pamiętam nie których rozmów i wogole średnio 2 razy w miesiącu ale potrafią i być co dwa dni narazie odpukać nir dzieje się nic złego daje rade ale boję się żeby ba dziecko nie przeszło chodź podobno to nie jest genetyczne ;(

reklama
Gwiazda, o prenatalnych to już nie wspomnę. Zawsze miałam mega stres przed nimi :baffled: To dobrze, że czujesz się już lepiej! Skroniową? A co to za odmiana? Czym się charakteryzuje?
Julka, przytulam! Oby jutro był lepszy dzień! A może jeszcze dzisiejszy wieczór? Nie stresuj się, proszę.

Lila to jest dziwna padaczka nie mam normalnych napadów wiec się nie rzucam . Ale za to wyłanczam się zapatruje się w jeden punkt i mogę tak przez 30 min wiem ze ktoś obok chodzi ale nie reaguje .Do tego czasem straszne zawroty głowy i wyłączanie się świadomości np z kimś rozmawiam ale tego nie pamiętam ze to robiłam . Mam leki i juz i tak lepiej niż było .Ale do końca to nie jest jeszcze to . Chodź staram się żyć normalnie

Lila ja miałam jedną wizytę ale bez usg,tylko wywiad,leki i skierowania. Ten lekarz z tych co do 12tygodnia usg nie zleca,długo siedział w Londynie pewnie to stamtąd ten zwyczaj. Zapisałam się prywatnie do drugiego,który pracuje też w szpitalu, w którym zamierzam rodzić i 14 będzie 1-wsze nasze usg.

Czesc dziewczyny :)
Mam do was pytanie w jakiej dawce przyjmujecie witaminę D3?
Bo ja dostałam vigantoletten 1000 2x1 i zastanawiam sie czy nie za duzo tej witaminki d3 a czytałam ze nadmiar tej witaminy tez moze zaszkodzic dziecku.
Miłego wieczorku! :)

Witajcie ponownie,
Bardzo dawno tu nie zagladalam ( praca, sen, praca, sen, tak w skrocie wygladaly moje ostatnie dwa tygodnie), a jak mialam dzień wolny i chcialam nadrobić zaleglosci to zeszly mi trzy dni

Lila ja będę ostatnią wizytującą, bo moja pierwsza wizyta będzie dopiero 21. Ale ja dopiero zaczynam 8 tydzień, więc z tych późniejszych terminów. A w Pl będę dopiero w następną środę. I ostatnio umierałam z nerwów, bo miałam delikatne brązowe plamienie. Poprzednio brałam luteinę, ciekawe czy tym razem też nie będzie potrzebna..
Moja bliska koleżanka choruje na padaczkę, taką z napadami niestety. W ciąży było ok i urodziła sn śliczną córeczkę :-)

Witam wszystkie nowe przyszle mamuski, u mnie również slabe, dzisiaj miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porzadku, słyszałam serduszko, ciąża wydaje sie tydzien starsza niż według om, termin na 07 lipca:)

Gwiazda prawdę może powiedz ze potrzebujesz l4 mi moja od początku daje. A jak chcesz to nasciemniaj ze masz nudnosci wymioty itd myśle ze w takim stanie nie da sie pracowac :)

Witam wszystkie nowe przyszle mamuski, u mnie również slabe, dzisiaj miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porzadku, słyszałam serduszko, ciąża wydaje sie tydzien starsza niż według om, termin na 07 lipca:)

Słabe samopoczucie:)

reklama
Do góry