reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka też miałam ostatnio koszmary. Niestety sny w czasie ciąży wydają się być bardzo realne.

Dziewczyny gratuluję wyników wczorajszych wizyt. Tylko wydaje mi się, że nie wszystkie się odmeldowały.

Witam
Julka mi też się śniło że poroniłam i to już kilka razy ale sny się nie sprawdzają

mój mąż w niedzielę pochwalił się na facebooku zdjęciem naszej fasolki i wczoraj wchodzę do przychodni i pielęgniarka do mnie gratulacje a ja zdziwiona skąd ona wie że ja w ciąży

powodzenia na dzisiejszych wizytach

Dziewczyny tak w skrócie możecie mi napisać o tych wszystkich badaniach, tzn kiedy co się robi i jaka jest ich tak mniej więcej cena. Wstyd się przyznać ja mam 3 dzieci wszystkie zdrowe ale ja żadnych badań dodatkowych nie robiłam, chodziłam do jednego lekarza i tylko w 20 tc kazał mi iść na połówkowe ale też to było zwykłe usg tylko kontrolnie u innego lekarza. Teraz mam 31 lat i może warto zrobić coś dodatkowo.

Ja dzisiaj wstałam i szczypie mnie kącik ust.... to chyba opryszczka...podobno w ciąży to średnio, a jeszcze w czwartek dentysta...pewnie będzie trzeba przełożyć ech jak pech to pech

Witajcie :)

Julia- w ciąży sny potrafią być bardzo realne... mi się śniło ostatnio ze porwali naszą sąsiadkę i pprywacz groził że Ami coś zrobi... obudziłam się cała mokra w środku nocy i poszłam do Ami spała słodko to mnie uspokoilo...

Dornia - ceny genetycznych badan są bardzo różne musisz sobie znaleźć cennik w tej placówce w której planujesz robić badania.

Idę robić racuchy z bananami mam na nie dziś ochotę :)

Kasiulka powodzenia na wizycie. I zapomniałam odpowiedzieć Ci poprzednio, że jestem z Częstochowy. Do kogo idziesz?

Do Ziębińskiego. On przyjmuje na Kilińskiego, pryw tylko, a pracuje na Parkitce. Choć wcześniej rodziłam na PCK, no ale zamknęli.... A Ty do kogo chodzisz??

Wybaczcie, że dopiero dziś, ale wczoraj bardzo późno wróciłam, dok miał duże opóźnienie.

Dzidzia ma się świetnie :-D Serduszko bije, ma rączki, nóżki - cudny bobas! :-) Wyliczył wg usg 9 tydzień, duży bąbelek bo 63mm. Więcej napiszę wieczorkiem, z domu. Do 17 w pracy kibluję, ale ostatni dzień, bo mam zwolnienie

reklama
Do góry