reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

błękitna u mnie ciężko określić jak często ze względu na to ze nie rzucam sir ani nic po prostu wyłanczam się i nie pamiętam nie których rozmów i wogole średnio 2 razy w miesiącu ale potrafią i być co dwa dni narazie odpukać nir dzieje się nic złego daje rade ale boję się żeby ba dziecko nie przeszło chodź podobno to nie jest genetyczne ;(

reklama
Gwiazda, o prenatalnych to już nie wspomnę. Zawsze miałam mega stres przed nimi :baffled: To dobrze, że czujesz się już lepiej! Skroniową? A co to za odmiana? Czym się charakteryzuje?
Julka, przytulam! Oby jutro był lepszy dzień! A może jeszcze dzisiejszy wieczór? Nie stresuj się, proszę.

Lila to jest dziwna padaczka nie mam normalnych napadów wiec się nie rzucam . Ale za to wyłanczam się zapatruje się w jeden punkt i mogę tak przez 30 min wiem ze ktoś obok chodzi ale nie reaguje .Do tego czasem straszne zawroty głowy i wyłączanie się świadomości np z kimś rozmawiam ale tego nie pamiętam ze to robiłam . Mam leki i juz i tak lepiej niż było .Ale do końca to nie jest jeszcze to . Chodź staram się żyć normalnie

Lila ja miałam jedną wizytę ale bez usg,tylko wywiad,leki i skierowania. Ten lekarz z tych co do 12tygodnia usg nie zleca,długo siedział w Londynie pewnie to stamtąd ten zwyczaj. Zapisałam się prywatnie do drugiego,który pracuje też w szpitalu, w którym zamierzam rodzić i 14 będzie 1-wsze nasze usg.

Czesc dziewczyny :)
Mam do was pytanie w jakiej dawce przyjmujecie witaminę D3?
Bo ja dostałam vigantoletten 1000 2x1 i zastanawiam sie czy nie za duzo tej witaminki d3 a czytałam ze nadmiar tej witaminy tez moze zaszkodzic dziecku.
Miłego wieczorku! :)

Witajcie ponownie,
Bardzo dawno tu nie zagladalam ( praca, sen, praca, sen, tak w skrocie wygladaly moje ostatnie dwa tygodnie), a jak mialam dzień wolny i chcialam nadrobić zaleglosci to zeszly mi trzy dni

Lila ja będę ostatnią wizytującą, bo moja pierwsza wizyta będzie dopiero 21. Ale ja dopiero zaczynam 8 tydzień, więc z tych późniejszych terminów. A w Pl będę dopiero w następną środę. I ostatnio umierałam z nerwów, bo miałam delikatne brązowe plamienie. Poprzednio brałam luteinę, ciekawe czy tym razem też nie będzie potrzebna..
Moja bliska koleżanka choruje na padaczkę, taką z napadami niestety. W ciąży było ok i urodziła sn śliczną córeczkę :-)

Witam wszystkie nowe przyszle mamuski, u mnie również slabe, dzisiaj miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porzadku, słyszałam serduszko, ciąża wydaje sie tydzien starsza niż według om, termin na 07 lipca:)

Gwiazda prawdę może powiedz ze potrzebujesz l4 mi moja od początku daje. A jak chcesz to nasciemniaj ze masz nudnosci wymioty itd myśle ze w takim stanie nie da sie pracowac :)

Witam wszystkie nowe przyszle mamuski, u mnie również slabe, dzisiaj miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porzadku, słyszałam serduszko, ciąża wydaje sie tydzien starsza niż według om, termin na 07 lipca:)

Słabe samopoczucie:)

reklama
Do góry