reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Już jestem po wiZycie. Wszystko wygląda ok zwolnienie do 05.02 dostalam. Dzidzia ma 2.6 cm. Machała nóżkami i rączkami. Coś pięknego :) czy bicie serduszka 120 uderzeń to dobry wynik? W poprzedniej ciazy zawsze było około 140 stąd to pytanie :) Z nieprawidłowości to tylko nadpeknieta szyjka po porodzie. Tym mnie trochę najstarszyl:( kolejna wizyta 8.01 dopiero :(

Olciakk przepraszam za pytanie, ale zwolnienie masz do 5.01 czy 5.02 jak napisałaś?
Tetnem się nie przejmuj, bo jakby coś było nie tak, to na pewno lekarz zwróciłby uwagę. To jest za ważny parametr, żeby to lekceważyć. No i mogło zapisać się chwilowe..
Mi też marzy się córa, ale zdrowie najważniejsze i drugie chłopaczydło też zabiorę ze szpitala do domu ;-)

Dobrze napsialam zwolnienie mam do 05.02. Ja chłopaka też zabiorę:) chociaż imię wybieramy tylko dla chłopca bo jestem niemal pewna ze bedZie syncio:)

Całe szczęście mam metę z krowim mlekiem na bazarze;)
Mi się marzy donoszony zdrowy dzieciaczek. Mam furę ubrań po mojej córce popakowanych w kartony, więc jakby była druga to trochę mniej wydatków.
Wózek już wtedy brałam w neutralnym kolorze z myślą,że drugi może będzie chłopak.

Mi tez sie marzy zdrowe dziecko i mam synka więc mogła by być dziewiątka, zresztą jakoś mam takie przeczucie, ale ja po tym zasniadzie i obumarlej ciazy narazie się na nic nie nastawiam. Za ok 2 tyg mam iść na następne usg ale ja pójdę przed samymi Świętami.

reklama
Fazerka to czas to zmienić! Dla dobra maluszka! A jaka pogoda u Was? Mieszkasz blisko morza? Ah jak ja Ci zazdroszczę tego greckiego klimatu...
staram sie jak moge zeby pic wiecej ale kurka nie wychodzi mi :/ musze znalezc jakis sposob zeby pic...
sloneczko swieci ale juz zimny wiatr jest, dzis bylo o 14 17stopni, a teraz wieczorkiem 12stopni, w nocy spada do 7-8stopni takze juz kurtke trzeba zakladac :)
a od morza mieszkam jakies 15-20km :) ale tam na plaze nie jezdze... jezdze zawsze dalej bo wole mniej ludzi i czystsza wode :)
fakt... ja tez kocham Grecje... teskni mi sie tez za Polska... jakby mi przyszlo wybierac gdzie zyc na stare lata to mialabym bardzo duzy dylemat. :)

Do góry