reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Ja też bardziej chciałabym drugą dziewczynę, ale jak w ciąży z Ami czułam ze to dziewczynka tak w tej mam przeczucie ze to chłopiec :)

Tak jakbym o sobie czytała :D Jak staralismy sie o emi to mowilam tomkowi, ze ma byc dziewczynka i jak szlismy razem na usg to samo mu powiedzialam. A teraz myślę, ze będzie chłopiec.

reklama
A ja myślę, że będzie córka i mnie. Koleżance zanim jej powiedzialam śniło się ze widzi mnie z malutką dziewczynka na rękach hehe
Ja tez nie lubię tego różu itp, moja córka by na pewno nie wyglądała jak świnka piggi

Jesteście straszne z tym różem..... :eek: Ja mam dwie córcie i żadna nie nosi torebek, rzadko kiedy noszą coś różowego, lubią błyszczeć - mieć błyszczący gadżet przy ubraniu, mało bawią się lalkami, częściej klockami i zwierzątkami, bo obie tym bardzo sie interesują..... Majka ma tapetkę z gepardem w pokoju, Milenka śi z konikami......
A jak odwiedza je ich kuzyn to bawi się lalkami!! :laugh2::happy::-D:tak:

Mam dziś dzień lenia.....................

Ja swojej ubrań różowych nie kupowałam, babcie się troszczyły o to ;) Co do przeczuć to myślę, że chłopak.
Dzisiaj myślałam,że nie dam rady zrobić mężowi obiadu-krewetki w mleku kokosowym ze słodkim chilli... 2 tygodnie temu się razem zajadaliśmy a teraz zapachy nie do zniesienia :(

Ja dziś dostałam bańkę na choinkę z malutka dziewczynka z kokardkami, może jakoś znak? ;-)
ja czuję że chłopiec...
najważniejsze żeby zdrowe.

No już za miesiąc powinniśmy poznać płeć... Ja to przeczucia nie mam jedynie marzenia... Choć dziś na imprezie mówili mi, że dobrze na buzi wyglądam wiec to pewnie chłopak będzie - oby sie nie sprawdziło hihi

reklama
Do góry