reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Madzia, świat jest mały i różne zbiegi okoliczności zachodzą ale nie tym razem to jak będzie cieplej i już będę na l4 będziemy musiały się zgadać
A u kogo prowadzisz ciąże? Ja w Zdrowiu poprzednia, ale mój lekarz teraz tam przyjmuje tylko prywatnie, jak się okazało. Wizyta 150 zł z usg, do tego badania prywatnie, zrujnuje się...
A wizytę mam 3.12, chyba tylko ja wtedy wizyty je, czy jeszcze ktoś?
A u kogo prowadzisz ciąże? Ja w Zdrowiu poprzednia, ale mój lekarz teraz tam przyjmuje tylko prywatnie, jak się okazało. Wizyta 150 zł z usg, do tego badania prywatnie, zrujnuje się...
A wizytę mam 3.12, chyba tylko ja wtedy wizyty je, czy jeszcze ktoś?
MalinowaMarta
Błękitna orchidea ja chodzę do Dr Julity Kowalskiej-Palacz a Ty? Ona przyjmuje w intercorze na powstańców wielkopolskich.
Ja chodziłam do LuxMedu do warszawy ale sie zrazilam bardzo.
i znajome polecily mi dr Muzyczuka (przyjmuje w Mediqu)
I 4.12 mam u niego wizyte. Wiec zobaczymy. ..
ale jestem zapisana na inflancka bo tam chce urodzic i bede tam.jezdzila do lekarza ale dopiero od stycznia. Puki co to skacze od lekarza do lekarza .. . A w mediqu na nfz do doktora zapisywalam sie 26 listopada i mam na 4 grudnia wiec mysle ze nie czekam dlugo. A czytałam tez opinie to wiele kobiet jest bardzo zadowolonych.
i znajome polecily mi dr Muzyczuka (przyjmuje w Mediqu)
I 4.12 mam u niego wizyte. Wiec zobaczymy. ..
ale jestem zapisana na inflancka bo tam chce urodzic i bede tam.jezdzila do lekarza ale dopiero od stycznia. Puki co to skacze od lekarza do lekarza .. . A w mediqu na nfz do doktora zapisywalam sie 26 listopada i mam na 4 grudnia wiec mysle ze nie czekam dlugo. A czytałam tez opinie to wiele kobiet jest bardzo zadowolonych.
Venice nie jestes sama .. mnie tez mecza wieczorem
... pomaga mi herbata + mieta i cytryna .. odczuwam ulge na tyle zeby zasnac ale o 4 eano pobudka jak w zegarku .. i problem sie nasila.
Jeszcze mam jedno pytanie ...
Wczoraj sie zdenerwowalam bardzo ...
dzis czuje bol brzucha ale nie taki jak zawsze.. wczesniej przypominal taki na miesiaczke ... a dzis odczuwam mocne kucia w lewym dole .. moze ktoras miała podobnie ... chyba jutro pojade gdzies do lekarza bo trocje sie denerwuje
... pomaga mi herbata + mieta i cytryna .. odczuwam ulge na tyle zeby zasnac ale o 4 eano pobudka jak w zegarku .. i problem sie nasila.
Jeszcze mam jedno pytanie ...
Wczoraj sie zdenerwowalam bardzo ...
dzis czuje bol brzucha ale nie taki jak zawsze.. wczesniej przypominal taki na miesiaczke ... a dzis odczuwam mocne kucia w lewym dole .. moze ktoras miała podobnie ... chyba jutro pojade gdzies do lekarza bo trocje sie denerwuje
Kiedyś pytałam o kłucie ginekologa...ale kurde nie pamiętam co mi powiedział ;/ Chciałabym pomóc Madzia...ale pewno lepiej sprawdzić !
Popijam herbatę z sokiem ....póki nie leżę da się to znieść,gorzej jak się położę...
Popijam herbatę z sokiem ....póki nie leżę da się to znieść,gorzej jak się położę...
malinka1984
Madzia, rodzilam na Inflanckiej, a mój lekarz jest z Karowej. Teraz może czas na Karowa
madziolina_p
Ja tez rodzilam na inflanckiej, teraz jak bedzie ok to moze brodnowski
fazerkamm
Witam sie z rana
Udalo mi sie w koncu zamowic poduche postawiłam jednak na motherhood takze jak ja przetestuje na pewno opinia sie z Wami podziele
Chcialam Wam rowniez powiedziec ze zostalam moderatorem naszego forum takze jak macie z nim jakis problem, macie jakis pomysl co by tu nowego zrobic to piszcie do mnie
Milego bezwymiotnego dnia Wam zycze brzuchatki
Udalo mi sie w koncu zamowic poduche postawiłam jednak na motherhood takze jak ja przetestuje na pewno opinia sie z Wami podziele
Chcialam Wam rowniez powiedziec ze zostalam moderatorem naszego forum takze jak macie z nim jakis problem, macie jakis pomysl co by tu nowego zrobic to piszcie do mnie
Milego bezwymiotnego dnia Wam zycze brzuchatki
reklama
No to tak szczerze dziewczyny, patrzycie już na wózki, ciuszki, kołyski itp. Ja dzisiaj odbieram wynik bety choć i tak nie za bardzo wiem jak go później odczytać:-( A ja też jestem z południa mieszkam niedaleko Bielska- białej, choć mało piszę jestem na bierząco z czytaniem Was