reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
O, Madzia to możemy kiedyś jak będzie cieplej na jakiś spacer się umówić :)

My nie pochodzimy stad, kupilismy tu mieszkanie po studiach i tak zostalismy do dziś, aktualnie na Nowym Bukowcu. Wszyscy znajomi w Wawie, z malym sama na spacery chodziłam, nie było do kogo buzi otworzyć a do Wawy z gondola się wybrać to cała wyprawa...

Witam wieczorem ...
Kurde zauważyłam że najgorsze samopoczucie to miewam wieczorem jednak.....a to mnie mdli a to brzuchol boli itd....
Jutro ostatni dzień l4...zobaczymy we wt co będzie dalej ....
Mnie też piersi bolą,na szczeście nie cały czas....bo w sumie tkliwe są cały czas ....na szczęście do przeżycia .

Co do piersi to ja mam straszne bóle. Pójdę jutro albo we wtorek z gardłem to od razu zapytam o usg piersi. Karmiłam synka do kwietnia i chyba piersi mi nie wyschly całkiem, albo jakiś zastój. Wczoraj ściskam sutki a tu mleko...

Hejka laseczki, pewnie już śpicie a ja znowu nadrabiam ale nie ma szans żeby was całe nadrobić :angry: Ja skończyłam karmić w sierpniu i jeśli chodzi o cycki to tylko zwisają nie bolą. Ja też ze śląska:eek: Kurde ja czekam na wizyte strasznie byłam 17 i serducha nie było L4 mam do 17 i niewiem co mam zrobić, chyba zadzwonie do gina i zapytam czy moge przyjść w ok 10grudnia a L4 czy moge odebrać pózniej bez wizyty bo to jednak 100zł drogą nie chodzi:baffled:

Maryńka ja po skończeniu karmienia jeszcze długo trochę mleka w piersiach miałam...
Myg no pewno zadzwoń jak wcześniejsza wizyta Cię uspokoi ...zawsze można się dogadać z lekarzem....W sumie u mnie położna wypisuje ....Dopiero postów od jutra będzie ,bo mniej w weekend coś...

Smieszna sytuacja bo moj kolega z pracy okazalo sie ze jego zona w ciazy i ze rodzi w lipcu i mieszkaja na nowym bukowcu i mowie ze chyba az taki zbieg okolicznosci;)
A jesli chodzi o spacery to bardzo chetnie :))
Ja nie wiem co robic z piersiami .. bola tak ze szok ... nabrzmiale i gorace..

reklama
Myg
wydaje sie ze tak mozesz zrobic .. i bedziesz na pewno spokojniejsza .. ja tez ciagle sie denerwuje bo puki ci jest pwcherzyk a serduszka nie widzialam .. wizyte mam 4.12 ale usg mam 11.12 ... i kurde jajko zniose ..
a jesli chodzi o kase to pewnie ze 100 zl na drodze nie lezy(teraz bedzie na co wydawac ) ..
zycze powoodzonka i usluszenia serduszka <3

Do góry