reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
O, Madzia to możemy kiedyś jak będzie cieplej na jakiś spacer się umówić :)

My nie pochodzimy stad, kupilismy tu mieszkanie po studiach i tak zostalismy do dziś, aktualnie na Nowym Bukowcu. Wszyscy znajomi w Wawie, z malym sama na spacery chodziłam, nie było do kogo buzi otworzyć a do Wawy z gondola się wybrać to cała wyprawa...

Witam wieczorem ...
Kurde zauważyłam że najgorsze samopoczucie to miewam wieczorem jednak.....a to mnie mdli a to brzuchol boli itd....
Jutro ostatni dzień l4...zobaczymy we wt co będzie dalej ....
Mnie też piersi bolą,na szczeście nie cały czas....bo w sumie tkliwe są cały czas ....na szczęście do przeżycia .

Co do piersi to ja mam straszne bóle. Pójdę jutro albo we wtorek z gardłem to od razu zapytam o usg piersi. Karmiłam synka do kwietnia i chyba piersi mi nie wyschly całkiem, albo jakiś zastój. Wczoraj ściskam sutki a tu mleko...

Hejka laseczki, pewnie już śpicie a ja znowu nadrabiam ale nie ma szans żeby was całe nadrobić :angry: Ja skończyłam karmić w sierpniu i jeśli chodzi o cycki to tylko zwisają nie bolą. Ja też ze śląska:eek: Kurde ja czekam na wizyte strasznie byłam 17 i serducha nie było L4 mam do 17 i niewiem co mam zrobić, chyba zadzwonie do gina i zapytam czy moge przyjść w ok 10grudnia a L4 czy moge odebrać pózniej bez wizyty bo to jednak 100zł drogą nie chodzi:baffled:

Maryńka ja po skończeniu karmienia jeszcze długo trochę mleka w piersiach miałam...
Myg no pewno zadzwoń jak wcześniejsza wizyta Cię uspokoi ...zawsze można się dogadać z lekarzem....W sumie u mnie położna wypisuje ....Dopiero postów od jutra będzie ,bo mniej w weekend coś...

Smieszna sytuacja bo moj kolega z pracy okazalo sie ze jego zona w ciazy i ze rodzi w lipcu i mieszkaja na nowym bukowcu i mowie ze chyba az taki zbieg okolicznosci;)
A jesli chodzi o spacery to bardzo chetnie :))
Ja nie wiem co robic z piersiami .. bola tak ze szok ... nabrzmiale i gorace..

reklama
Myg
wydaje sie ze tak mozesz zrobic .. i bedziesz na pewno spokojniejsza .. ja tez ciagle sie denerwuje bo puki ci jest pwcherzyk a serduszka nie widzialam .. wizyte mam 4.12 ale usg mam 11.12 ... i kurde jajko zniose ..
a jesli chodzi o kase to pewnie ze 100 zl na drodze nie lezy(teraz bedzie na co wydawac ) ..
zycze powoodzonka i usluszenia serduszka <3

Do góry