reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ania, ale rodzinka! :-) A spotykacie się czasem wszyscy naraz?

Oczywiście przy różnych okazjach typu wesele, chrzest, komunia często też na wszystkich świętych od prawie trzech lat nie ma z nami już babci ale zawsze staramy się spotkać. Wychodzimy z dewizą rodzina najważniejsza i choć czasem jest ciężko naprawdę nam to wychodzi :)

Venicee
mam nadzieje że będzie dobrze, to faktycznie niepokojące, kiedy masz wizyte.

Julka wspaniałe wieści :) też mam na kolejną wizytę mnóstwo badań :) chodzisz prywatnie? ja tak i bedę za wszytko płacić pewnie ze 100 wyrwie z portfela :)

5 tydzien 0 dni. równe 5 tygodni ;-) ja też wszystko będę prywatnie robić.... z 200 zl zapłacę
pecherzyk ma 7,3 mm a cialko żółte ( chyba tak to die nazywa ) 1,6 mm

Julka super. Ja chodze raz pryw raz na nfz z tego wzgledu ze do mojej gin da 2mce kolejki na nfz. Venice moze jedz do lekarza. Mi terax pmamienie ustalo ale ja sie nie przejmuje bo biore leki i bylam na wizycie tydz temu. Pozostaje mi czekac. Ania super rodzinka. Trzeba miec kupe kasy zeby tyle osob z jednej strony na wesele zaprosic. A to tylko najblizsza rodzina. Ja nam jednego kuzyna od str. Taty i 4 kuzynow ze str mamy z ktorymi kontaktu nie utrzymuje tzn z jedna kuzynka tak ale kuzyn alkoholik to nie a dwie pizostale kuzynki maja 8 i 10lat i mieszkana 500km ode mnie widzialam je raz w zyciu

Klarolina napisz mi czy to krwawienie dostalad w domu tak nagle i pojechalas do szpitala? Sory ze pytam o szczegoly ale czasem warto wiedziec jak sie zachowac. Ja np nie wiem. Plamie czasami i czekam na wizyte ale jakby pojawilo sie mocne krwawienie z poronieniem to nie wiem jechac po wszystkim czy w trakcie

Wczoraj delikatnie plamilam tak jak pisałam. Rano przy porannej toalecie była już krew, wyglądało to jak zwykły okres plus pobolewanie brzucha rowniez jak przed miesiączka. Pojechałam na izbę, oczywiście musiałam swoje odczekac. Korzystając z toalety w szpitalu zauważyłam skrzepy i wylecial mi tak jakby ok 5 cm pęcherzyka z zarodkiem tak to wyglądało. Lekarz zrobił mi usg powiedzialam że takie coś właśnie mi Wypadlo a on z uśmiechem Aaa to trzeba było od razu mówić to Pani poronila. No i zostałam w szpitalu pobrali mi krew do badań a o 23 mam mieć zabieg lyzeczkowania.

Dziewczynki .. Mam wyrzuty sumienia ze nie pisze , ale niestety pracuje .. Pewnie juz niedługo..
Dziś odbylam rozmowę z dyrektorem ... Zestresowana byłam tak się obawialam tej rozmowy a dyrektor do mnie z usciskami przytulaskami ;) wiec ulzylo.
W środę mam wizytę z wszystkimi badaniami i pewnie weźmie zwolnienie bo troszkę ze ciężko mam jednak w pracy.
Nadrabiam zaległości i biorę się za czytanie bo troszkę nadrobilyscie:* jutro tez pracuje ale w niedziele będę aktywna i postaram się poodpisywac na wasze wypowiedzi:*

Karolinka a Tobie przesyłam ciepłe buziaki:*
Przykro mi bardzo:( uwierz ze będzie dobrze. Na pewno będziesz potrzebowała wiele czasu.. Ale czas na prawdę leczy rany. Sciskam

reklama
Mam swojego kropka z pięknie bijacym serduszkiem :) wg usg 7t1d ma cały 1cm! Jestem mega szczęśliwa. Kolejna wizyta 5.12. Przepraszam ze niektórych moge zasmucic;*

Do góry