reklama
_Hope
Fanka BB :)
Venicee ale super, że masz to za sobą. Widzisz nie było tak strasznie - wszystko się jakoś ułoży zobaczysz .
Madziagw nie martw się może po prostu jest jeszcze zbyt wcześnie. Wiem, ze to nie łatwe ale postaraj się chociaż o tym nie myśleć. Może dla porównania zrób betę wtedy zobaczysz czy przyrasta.
Fazerka ja na dzisiaj krupnik mam. Wczoraj ugotowałam i dzisiaj sobie do pracy przyniosłam:-)
Próbowałam wkleić suwaczek! Wiecie dlaczego dziad jeden się nie chce pokazać? Zrobiłam wszystko jak tam każą
Madziagw nie martw się może po prostu jest jeszcze zbyt wcześnie. Wiem, ze to nie łatwe ale postaraj się chociaż o tym nie myśleć. Może dla porównania zrób betę wtedy zobaczysz czy przyrasta.
Fazerka ja na dzisiaj krupnik mam. Wczoraj ugotowałam i dzisiaj sobie do pracy przyniosłam:-)
Próbowałam wkleić suwaczek! Wiecie dlaczego dziad jeden się nie chce pokazać? Zrobiłam wszystko jak tam każą
justa13323
Zaciekawiona BB
Dzięki dziewczyny za te domowe sposoby na przeziebienie! ja własnie próboje zrobic obiad i przy krojeniu cebuli zwymiotowałam nie chce myslec o zapachach jak bede piekła mieso. juz 12.00 a ja od rana nic nie zjadlam bo na mysl o jedzeniu mi nie dobrze.
Trzymajcie sie cieplutko :*
Trzymajcie sie cieplutko :*
Hope a zatwiedziłaś suwaczek? W edytuj sygnaturę wklejasz bbcode -potem zatwierdzasz i suwak jest-ja probowałam ,nie ma problemu.Ja tak miałam kilka razy źle i nie pojawiał się....Justa współczuję.Dobrze że dziś gotowac nie muszę.
Ostatnia edycja:
madziolina_p
Wrocilam od lekarza ..
nic w brzuszky nie widac. Za tydzien kolejne badanie. Nie wiadomo czy to ciaza wewnatrzmaciczna.
Nie martw sie kochana, ktory to tydzien?
Ja w pon beta 342, a wynik z wczoraj 1041, przyrost 204%, ale to podobno w normie
Julka89.89
Cudzie trwaj..
oooooooooooooooooooo Anulka tez tu jest ;-) jak miło ;-)
fazerkamm
Tp trzymam mooooocno kciuki by bylo wszystko w porządku... z obliczeń wychodzi ze w ktorym tyg jestes?Wrocilam od lekarza ..
nic w brzuszky nie widac. Za tydzien kolejne badanie. Nie wiadomo czy to ciaza wewnatrzmaciczna.
Fazerka może makaron z miesem i sosem ?tu dowolność spora
Mnie ostatnio posmakowała kasza gryczana z warzywami + mięsko...chocbym miesa wcale nie musiała mieć...
Masz rację ulga że mam rozmowę za sobą....
Ktoraś mówiła czy krople do nosa euphorbium compositum S można? raczej tak ,bo to homeopatyczne ....A na ból gardła hasco-sept można i podobne ,fajne też są tabletki isla-casis .A z syropow cebula+cytryna +miód .
Oooo kasza gryczana! Mniaaam musze chlopa poprosic zeby odjechal do polskiego sklepu z jakimi warzywami robisz?
Z jakimi się lubi -ja miałam z mieszanką wiosenną hortexu. Najpierw cebulkę w drobno na masełku podsmażasz i jak bedzie już szklista dodajesz warzywka,podsmażasz znowu(można dodać wiecej masła) i potem wsypuję 3 torebki kaszy gryczanej prażonej i podlewasz wodą.Pilnujesz żeby woda zawsze była ,bo inaczej kasza nie bedzie pęcznieć.Wszystko robi się jakieś 30minut.Można też wkroić mięso. I gotowy obiad z jednego garnka .
Idę młodego uśpić.
Idę młodego uśpić.
reklama
fazerkamm
Musze wyprobowac bo uwielbiam kasze gryczana, przyprawy klasyczne czy masz jakieś swoje wyszukane do tego dania?Z jakimi się lubi -ja miałam z mieszanką wiosenną hortexu. Najpierw cebulkę w drobno na masełku podsmażasz i jak bedzie już szklista dodajesz warzywka,podsmażasz znowu(można dodać wiecej masła) i potem wsypuję 3 torebki kaszy gryczanej prażonej i podlewasz wodą.Pilnujesz żeby woda zawsze była ,bo inaczej kasza nie bedzie pęcznieć.Wszystko robi się jakieś 30minut.Można też wkroić mięso. I gotowy obiad z jednego garnka .
Idę młodego uśpić.
Udanej drzemki
Super wieści napisz na priv dane do naszej lipcowej listy to Cie dopiszeHejka nie nadrobie was bo skrobiecie baardzo dużo. Ja po wizycie pęcherzyk jest, na serducho za szybko no i L4 bo praca psycho-fizyczna bardzo. Termin wychodzi na 22 lipca