reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Madziolina to jednak idziesz na bete? To super, ja tez zawsze sie stresowałam także to naturalne. Aob ja w Kołobrzegu a morze widziałam tylko chwile bo pogoda paskudna także jodu nie nawdychałam się zbytnio :( my też byliśmy u rodzinki [emoji6]. Moja wizyta już jutro - moja aplikacja w tel pokazuje mi - 7 tydzień Twój zarodek ma 7 mm i jest wielkości tic taca [emoji12][emoji7]

reklama
To trzymam kciuki Malinowa! Na ktora lekarz?
Ide na bete, slrawdze przyrost, to duzo powie.
Wilala bym, zeby dzis byly wyniki, ale u mnie w przychodni jest tania bo 15zl, ale wyniki jutro.

Jej dziewczyny mnie normalnie cały tydzień mdli...mam dość! a momentami jem na siłę. Jakby nie ja:no:.
Mam pytanie do dziewczyn, które mają starsze dzieci kiedy mówicie o pojawiającym się rodzeństwie?

Myślę, że powiemy im w okolicy Świąt Bożego Narodzenia. Starsza ma 7 lat, to zrozumie, ale młodszy głuptasek ma 4 i nie wiem czy dla niej to nie za wczesnie..... Do lipca jeszcze szmat czasu.

Witajcie nowe mamusie!! Spora grupka już się zebrała :-)

Ja dziś i jutro wzięłam urlop, mam trochę rzeczy do zrobienia w domu, dentystę z dziewczynkami i jutro fryzjera, więc wolne się przyda.
Objawów u mnie wciąz brak, nie narzekam :-D co prawda ja nie wymiotuję w ciąży, ale mdłości potrafiliły dokuczyć :confused2: Do lekarza pójdę na początku grudnia, czyli skończony 7 tydzień.
W sobotę moja mama sama zapytała, czy przypadkiem nie jestem w ciąży :laugh2: A to detektyw! :-p Mieliśmy nie mówić dopóki nie pójdę do lekarza, no ale skoro sama wypatrzyła to nie było sensu zaprzeczać.

Miłego dnia :happy::happy:

My nie mowimy nikomu narazie, ale ja jestem z tych co zawsze lubila sobie winko wypic i z kolezankami papieroska zapalic, wiec i tak sie skapna. Ale w pracy musze powiedziec, bo po macierzynskim i zwolnieniach po ciazy zasniadowenj wracam juz w poniedzialek przyszly do roboty i tam mieli mi umowe zmieniac itp wiec musze powiedziec, zeby sie wstrzymali, pewnie sie wkurza, bo ok tydz temu z nimi gadalam, ze wracam na pewno i na stale hehe

Ula witaj :)
Hope trzymam kciuki &&&
Ja bylam dzis u lekarza dostalam skierowanie na badania za tydzien do lekarza ide i zaloza mi karte ciazy. A czuje sie dzis fatalnie mdli ze szok i sama nie wiem co mam zjesc na sniadanie :(

mnie też mdli. cały czas. musze mieć przy sobie coś mietowego bo inaczej jest źle. ale cieszę się że mam objawy bo przynajmniej wien ze z groszkiem wszystko ok. u mnie beta 18 zł i wyniki w tym samym dniu.

reklama
Witam tu Basia również mam termin na lipiec :) tzn tak mi sie wydaje. Dziś idę do gina. Zrobiłam dwa testy oczywiście pozytywne i z krwi również. Byłam u gina w piątek Ale okazał się trochę dziwny więc idę raz jeszcze dziś o 13. Pozdrawiam

Do góry