reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witaj Magda! Ja tez juz po tyg od zapłodnienia czułam ze to choć to moja pierwsza ciąża. Test z moczu rownież wyszedł negatywny a beta potwierdziła moja przypuszczenia. Ja tez jestem wciąż senna... A ciśnienie 110/60 ogólnie mam niskie ciśnienie wiec nie będę miała lekko w ciąży...

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam 6 testów w domu i każdy negatywny, 7 zrobiłam zaraz po usg na którym sie okazało ze jestem w końcówce 9 tyg i tez negat, wiec tym negatem nie przejmuje sie w ogóle!
Podejrzewam, ze moze cos sie kluc, bo jak nie to chyba nadszedł moj kres, nie mam w ogóle siły [emoji17]

witajcie. Ja wylądowałam na szkoleniu w zakopanym
oczywiście drzemki u mnie to standard. od paru dni bez tego się nie obejdzie. jestem umówiona na piatek do Ginekologa. to będzie 5 tydzień.
Tylko nie nastawiaj sie na za wiele, u mnie było sam pecherzyk widać, tez w 5tc

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

U mnie rano było ok a teraz modli i nic mi nie smakuje ;( ehh jutro mam tylko wizytę u giną na pewno da mi na badania wkoncu trzeba zrobić. Witam Nowe Panie ;)

Ja tak jak pisalam, w tyg zrobie bete, a do lekarza pojde ok 7-8 tyg

Ja też do lekarza pójdę w 7-8 tygodniu.

Magda2407, witaj ;-) Fajnie, że czujesz, że jesteś w ciąży, bo ja, gdyby nie testy i badania, nawet bym nie wiedziała, bo właściwie nie czuję żadnej zmiany. No może jestem senna w ciągu dnia, ale mam tak i bez ciąży :happy:

reklama
Magda oby to bylo to! Nie napisalam tego zlosliwie
Ja tak jak pisalam, w tyg zrobie bete, a do lekarza pojde ok 7-8 tyg

madziolnina_p mam nadzieje, ze to jest to, bardzo bym chciała. Przeważnie @ mi sie nie spóźnia a mam powód zeby przypuszczać ze zaszłam, bo w tym cyklu podjęliśmy decyzje o kolejnym dziecku i podjęliśmy odpowiednie kroki w tym kierunku [emoji6]

Do góry