reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witaj Magda! Ja tez juz po tyg od zapłodnienia czułam ze to choć to moja pierwsza ciąża. Test z moczu rownież wyszedł negatywny a beta potwierdziła moja przypuszczenia. Ja tez jestem wciąż senna... A ciśnienie 110/60 ogólnie mam niskie ciśnienie wiec nie będę miała lekko w ciąży...

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam 6 testów w domu i każdy negatywny, 7 zrobiłam zaraz po usg na którym sie okazało ze jestem w końcówce 9 tyg i tez negat, wiec tym negatem nie przejmuje sie w ogóle!
Podejrzewam, ze moze cos sie kluc, bo jak nie to chyba nadszedł moj kres, nie mam w ogóle siły [emoji17]

witajcie. Ja wylądowałam na szkoleniu w zakopanym
oczywiście drzemki u mnie to standard. od paru dni bez tego się nie obejdzie. jestem umówiona na piatek do Ginekologa. to będzie 5 tydzień.
Tylko nie nastawiaj sie na za wiele, u mnie było sam pecherzyk widać, tez w 5tc

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

U mnie rano było ok a teraz modli i nic mi nie smakuje ;( ehh jutro mam tylko wizytę u giną na pewno da mi na badania wkoncu trzeba zrobić. Witam Nowe Panie ;)

Ja tak jak pisalam, w tyg zrobie bete, a do lekarza pojde ok 7-8 tyg

Ja też do lekarza pójdę w 7-8 tygodniu.

Magda2407, witaj ;-) Fajnie, że czujesz, że jesteś w ciąży, bo ja, gdyby nie testy i badania, nawet bym nie wiedziała, bo właściwie nie czuję żadnej zmiany. No może jestem senna w ciągu dnia, ale mam tak i bez ciąży :happy:

reklama
Magda oby to bylo to! Nie napisalam tego zlosliwie
Ja tak jak pisalam, w tyg zrobie bete, a do lekarza pojde ok 7-8 tyg

madziolnina_p mam nadzieje, ze to jest to, bardzo bym chciała. Przeważnie @ mi sie nie spóźnia a mam powód zeby przypuszczać ze zaszłam, bo w tym cyklu podjęliśmy decyzje o kolejnym dziecku i podjęliśmy odpowiednie kroki w tym kierunku [emoji6]

Do góry