reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
na innym kierunku. i pomimo tego że w pracy mam doczynienia z Kodeksem karnym to zawsze bezpośrednio z niego korzystam. jest strasznie gruby i ciężki do ogarnięcia :(

Witajcie,

nie było mnie trochę, bo wszyscy się pochrowalismy :( Najpierw młodsza córcia, potem ja z M. i Maja - wszyscy mieliśmy grype jelitową...... ale nas umęczyło.... :-( Znów schudłam kilogram, mam za sobą kilka nieprzespanych nocy, dużo bólu i patrzenia na męczenie się dzieci.....
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, dużo zdrówka i Julka - powodzenia na egzaminie!

A co do karmienia piersią to ja Szymka karmiłam 1,5 roku. Nie dokarmiałam go nigdy mm chociaż początki były baaaaardzo trudne. Wieczne zapalenie piersi, pocharatane bo mam wklęsłe brodawki i Mały nie potrafił ich złapać dobrze... Na dzień dzisiejszy Młody je z nabiału tylko jogurty, mleka nie chce pić w żadnej postaci. O kaszkach czy owsiankach nie wspomne

Witajcie,

nie było mnie trochę, bo wszyscy się pochrowalismy :( Najpierw młodsza córcia, potem ja z M. i Maja - wszyscy mieliśmy grype jelitową...... ale nas umęczyło.... :-( Znów schudłam kilogram, mam za sobą kilka nieprzespanych nocy, dużo bólu i patrzenia na męczenie się dzieci.....
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, dużo zdrówka i Julka - powodzenia na egzaminie!

Współczuje bardzo choróbska !!! Robiłaś wymaz w kierunku tego wirusa na C... ?? Podobno objawy są podobne do jelitówki

Iwonko co do ciepłej wody i proszenia w restauracji to wystarczy mieć swój termos z przegotowaną ciepłą wodą. Moja przyjaciółka tak robi ale też bym ma to nie wpadła [emoji6]

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry