reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jula będzie dobrze, dasz radę!
Ja tez miałam taki mały termos i robiłam mleczko, ale to na dłuższą metę uciążliwe. Tak to wyjmujesz cyca i już. Ja przy tym dziecku będę walczyć o karmienie piersia!

reklama
Hej dziewczyny:) muszę nadrobić za chwilę zaleglości tu;) Wczoraj wybierając się na impreze pożegnalna kolezanki z pracy zorientowałam się w ciągu tyodnia tyle mi brzucha urosło, że w żadne spódnice do pracy się nie mieszcze:( zostały mi 3 pary spodni:( Maleństwo będzie chyba lubić imprezy potańcował ze mną do 3:00 w nocy :p

witam
hej Jodełka
Malinka podziwiam siłę twojego synka ! jest naprawdę wyjątkowy-tyle przeszedł ,a jest nadal pogodny :) buziaki dla niego !
Kasiulka ale juz ok u was?
Nieufna powodzenia na wizycie !
Julka powodzenia na egz !
Ja po badaniach..ile było ludu..... noi 100nie moja ;/ oby wyniki mi to wynagrodziły ...bo boję się wyniku afp....

Witajcie...

Przepraszam że tylko o sobie... U mnie pół nocy żygajaco... rano kibel... i znów nudności męczą :( a było tak pięknie...

Iwonko co do ciepłej wody i proszenia w restauracji to wystarczy mieć swój termos z przegotowaną ciepłą wodą. Moja przyjaciółka tak robi ale też bym ma to nie wpadła [emoji6]
Ja tak robię na noc bo Martyna je raz w nocy. Wrzatek do termosu obok zimna i odmierzona mm

reklama
Ja na cole miałam ochotę przez pierwsze dwa miesiące. Teraz patrzeć nie mogę na nią...ale wodę tylko gazowana pije po niegazowanej mi nie dobrze nie wiem czemu. I jak mam ochotę to fante tez pije. Często się zapowietrzam a gazowane pomaga mi odbić inaczej bym pękła.

Niby mówia jedz co chcesz pij to na co nas ochotę a potem ze gazowane nie bo maluszki kolke będą mieć... nie wiem czy coś w tym jest...ale jakoś nie umiem sobie odmówić

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
o jejku to musze szybko cole odstawić bo raz za czas nie mogę sobie odmówić. przed ciąża prawie codziennie musiała być :D

Do góry