reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej Dziewczyny :):)

Jestem tu nowa :) ale tak jak Wy spodziewam się Maleństwa lipcową porą :) Termin mam na 13.07
To będzie mój drugi Skarb:) Pierworodny jest z maja 2014. Miałam kiedyś tu konto na kwietniówkach 2014 ale zapomniałam hasła i założyłam nowe konto:) Tak więc witam Was wszystkie bardzo serdecznie !!!

Witam Cię :))

A słodycze to już wogole jakąś porażka. Gdy byłam nastolatka (co prawda niedawno jeszcze...ehhhh :p) to miałam problem z trądzikiem młodzieńczym, nie mogłam jeść czekolady. Nie sądziłam że to powróci znów,czekoladę jem sporadycznie ale trądzik powrócił wraz z takimi jakby. .potowkami? Okropne,mała mi zabiera urodę po całości. Oby była piękna hehehe

Kuzynce lekarz powiedzział, że po porodzie trądzik się zminimalizuje... a tu klops. jeszcze więcej syfków:(;/

Co do karmienia piersia i diety to ja nie mialam zadnej. Mlody nigdy nie mial kolki, kupy w normie. Moglam pic i jesc wszystko w kazdych ilosciach. Pewnie dlatego go 2 lata na cycu chowalam. Ten pierwszy rok to byl cud miod i malina, potem sie zaczelo lazil, wspinal sie po meblach, wszedzie grzebal, kurki przekrecal, z oka go do teraz nie spuszczam nawet na 10 sekund im jest ciszej tym gorzej - wiem ze juz cos knuje :-p

Co jadaś w ciazy powinno sie jesc w czasie karmienia moze nie od razu, ale pozniej tak po przeciez maluszek jest przyzwyczajony do tego co jadłas w ciazy:))

Z drugiej strony tęsknię za alkoholem bardzo hahah! Więc jem co chce, tyle mam teraz z życia :p !

Ja też hahahah:)

Ja czuję ruchy od soboty ale tylko wieczorkiem jak spokojnie leżę w łóżku :) Już zapomniałam jakie to przyjemne uczucie !!!

też chce czuc:(

Iwonko co do ciepłej wody i proszenia w restauracji to wystarczy mieć swój termos z przegotowaną ciepłą wodą. Moja przyjaciółka tak robi ale też bym ma to nie wpadła [emoji6]

Siostra też tak zawsze robiłą :)

Dziewczyny ratunku! Zafarbowala mi lekko żółta koszulka ale nie wiem od czego bo na granatowo. Mam kilka plam takich na niej. Nowa koszulka dwa razy założona. Ale nie pamiętam z czym ja musiałam prac chyba od majtek mi zafarbowala bo lekkich ubrań z ciężkimi nie piore. Macie jakiś sposób na odbarwienie tych plam?

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Z tą zupką dla bliźniaków świetne! Zwłaszcza, że moja pierwszą reakcją na bliźniaki było "jak ja je będę rozróżniać" (najdrastyczniejszy z pomysłów to podpisanie ich markerem, albo niezdejmowanie opaski ze szpitala do 18 urodzin), więc nie zdziwilabym się, gdybym kiedyś któregoś nakarmila za dwoje :)

Julka trzymam mocno kciuki za egzamin, sama miałam niedawno i o ile sam egzamin przeżyłam, to nadenerwowalam się jak głupia. Na pewno będzie dobrze!

Jolcia, oby to był jednorazowy powrót do wymiotow, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej.

Nieufna, gratuluję córeczki! Zaraz biegnę do drugiego wątku czytać co u Was :)

reklama
Do góry