reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Trochę załamujecie swoimi doświadczeniami z tym latem. Zamiast się cieszyć zaczynam się martwić,fajnie :)
Dziewczyny opisują rzeczywistość i swoje doswiadczenia. Nie wszystko jest tak różowo jak na filmach pokazują. W zeszłe wakacje Emi bardzo ciężko było położyć spać. Nie dość, że upały dawały mi w dupe to jeszcze wiecznie chodziłam zmeczona. Dziewczyny wstawialy zdjęcia jakie miały dzieci odpazenia na szyji jak tylko za długo spały w jednej pozycji. Płacz z przegrzania jest podobny do płaczu kolkowego. Potowki swedzą są bardzo brzydkie i ciężko ich się pozbyć.
Pamietaj, że to jest forum na który można pisać o wszystkim a nie proponować olanie tematu.

reklama
Nie proponuje nic takiego. Nie chodzi też o różowe okulary. Można pisać o wszystkim ale nie równa się to z pisaniem o samych przykrych rzeczach od południa.

"Life is brutal" nie wszystko jest tak jak chcemy.
A jeśli chodzi o te rozstępy to może wyjdzie wszystko co ma wyjść i przy karmieniu już nie będziesz miała tego problemu. Niestety to jest zmora wielu kobiet.

Mnie tylko zaskoczylo, że zrobiły mi się jak przestałam karmić i schudłam :/ w życiu do głowy by mi nie przyszło, że tak może się stać.

hej witam się nocnie... szczerze to dzisiaj nie śpię przez wizytę mam za tydzień w czwartek badanie polowkowe ( tam gdzie chodzę to w książeczce ciazy nazywa się to Usg genetyczne- połówka). Zaczynam łapać stresa... w Związku z tym badaniem możecie mi napisać co jest ważne na tym badaniu bo na pierwszym Usg ważne było NT i kość nosowa, a na tym? Wyszło mi w porównaniu z Wami NT trochę większe niby w normie ale 2.4 i się boje lekarz tego nie skomentował i powiedział ze jest ok.. nic nie proponował, żadnych dodatkowych badań ... I teraz się stresuje:( do tego moja Księżniczka w brzuszku chyba myli dzień z nocą;) bo wieczorem, w nocy i nad ranem czuję ją dość wyraźnie ale za to w dzień śpi cały czas;)

Ostatnia edycja:
reklama
aaaa co do rozstępów.. to cóż nie mamy na to wpływu jak się zrobią to się zrobią, trudno.. Maluszek jest najważniejszy a rozstępy mam nadzieje ze mój mąż pokocha je jak zobaczy mała to i tak pewnie oszaleje wiec myślę że wtedy pokocha nawet moje rozstępy (tego się trzymam ;)

Do góry