reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny, ale mam chandrę, ja pierdziuuu.
Z rana sobie popłakałam i niestety brzuch mi się zaczął napinać, nie ma żartów:(
Mój mąż sprząta, zmywa, ale ma inne wady - nie ma ludzi idealnych, ja zresztą też nie jestem.

Malinka, strasznie mocno Cię przytulam.
:*
mój to się napina non stop ale lekarz mówił że nic sie nie dzieje

Witam
Nie było mnie prawie cały dzień na forum ale jestem zmęczona leżę do tego katar się przylapal
Z zabawy wróciliśmy ok 3 i zasnąć nie mogłam a i 7 pobudka spałam może 2h ale się przynajmniej wybawilam

Ja też jestem za kartką ☺

Witam dziewczyny, może osobiste pytanie i prosto z mostu ale czy któraś z was jest po rozwodzie i ma z tego malżenstwa dziecko? czy trudno bylo uzyskać rozwód długo to trwało ?

Witam dziewczyny, może osobiste pytanie i prosto z mostu ale czy któraś z was jest po rozwodzie i ma z tego malżenstwa dziecko? czy trudno bylo uzyskać rozwód długo to trwało ?
takie rzeczy są uzależnione od wielu czynników, czy za porozumieniem stron (trwa krócej), czy z pozbawieniem praw rodzicielskich którejś ze stron i czy sprawę rozwodową połączy się od razu z podziałem majątku. Jesli sprawa prosta bez utrudniania stron to czasami są 2,3 bo pierwsza jest zawsze tzw ugodowa- sąd próbuje pogodzić małżonków

reklama

Ja.
Mi nie było trudno, bo było za porozumieniem stron i żadne z nas nie robiło sobie problemów. Dwie sprawy i koniec. Młody miał wtedy 4 latka.

Do góry