reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja dziś jestem non stop glodna, czuje się jakbym miała dziurę w żołądku :|
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
widocznie Twój tego wirusa załapał już w dzieciństwie
wszystko mi się pokończyło pojechałabym na zakupy ale mi się nie chce samej.. kto chce na zakupy do kalisza?Mojemu po tylu latach już się nie chce pewno....ale niech na wirusa czy co tam chce....oby mu nie przeszło
ALe mam dziś smaki ..serek waniliowy,marchewka i znowu pomelo bym zjadła ..
mój to się napina non stop ale lekarz mówił że nic sie nie dziejeCześć dziewczyny, ale mam chandrę, ja pierdziuuu.
Z rana sobie popłakałam i niestety brzuch mi się zaczął napinać, nie ma żartów
Mój mąż sprząta, zmywa, ale ma inne wady - nie ma ludzi idealnych, ja zresztą też nie jestem.
Malinka, strasznie mocno Cię przytulam.
:*
Dziwnyprzypadek
Fanka BB :)
Ja w drugą stronę i trochę dalej niz Ty, Ty to masz rzut beretem Ja okolice Trzebini Byłam w Tw okolicy kiedyś na prezentacji super tereny Niby blisko Krakowa, a tak pięknie sielankowoskąd jesteś? ja też spod Krakowa- Krzysztoforzyce o
iwonaimaja
Witam
Nie było mnie prawie cały dzień na forum ale jestem zmęczona leżę do tego katar się przylapal
Z zabawy wróciliśmy ok 3 i zasnąć nie mogłam a i 7 pobudka spałam może 2h ale się przynajmniej wybawilam
Ja też jestem za kartką ☺
Nie było mnie prawie cały dzień na forum ale jestem zmęczona leżę do tego katar się przylapal
Z zabawy wróciliśmy ok 3 i zasnąć nie mogłam a i 7 pobudka spałam może 2h ale się przynajmniej wybawilam
Ja też jestem za kartką ☺
takie rzeczy są uzależnione od wielu czynników, czy za porozumieniem stron (trwa krócej), czy z pozbawieniem praw rodzicielskich którejś ze stron i czy sprawę rozwodową połączy się od razu z podziałem majątku. Jesli sprawa prosta bez utrudniania stron to czasami są 2,3 bo pierwsza jest zawsze tzw ugodowa- sąd próbuje pogodzić małżonkówWitam dziewczyny, może osobiste pytanie i prosto z mostu ale czy któraś z was jest po rozwodzie i ma z tego malżenstwa dziecko? czy trudno bylo uzyskać rozwód długo to trwało ?
reklama
nieufna
Witam dziewczyny, może osobiste pytanie i prosto z mostu ale czy któraś z was jest po rozwodzie i ma z tego malżenstwa dziecko? czy trudno bylo uzyskać rozwód długo to trwało ?
Ja.
Mi nie było trudno, bo było za porozumieniem stron i żadne z nas nie robiło sobie problemów. Dwie sprawy i koniec. Młody miał wtedy 4 latka.