reklama
nieufna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ale mam chandrę, ja pierdziuuu.
Z rana sobie popłakałam i niestety brzuch mi się zaczął napinać, nie ma żartów
Mój mąż sprząta, zmywa, ale ma inne wady - nie ma ludzi idealnych, ja zresztą też nie jestem.
Malinka, strasznie mocno Cię przytulam.
:*
Z rana sobie popłakałam i niestety brzuch mi się zaczął napinać, nie ma żartów
Mój mąż sprząta, zmywa, ale ma inne wady - nie ma ludzi idealnych, ja zresztą też nie jestem.
Malinka, strasznie mocno Cię przytulam.
:*
Ja poproszę tego wirusa na mojego męża na dzisiaj mamy pierwszy raz w życiu ciche dni od piątku:// śniadanie mi dziiaja podał bez słowa, obiad gotuje ale się nie odzywamy i to jest jeszcze gorsze!!! no ale ja jestem w ciazy i na bank się pierwsza nie odezwę
My mieliśmy wczoraj awanturę straszliwą. Ale dziś już OK. Poza tym na mojego fochy nie działają, chyba musiałabym się ze trzy dni ostentacyjnie nie odzywać, a i tak po pierwsze sama bym doszła do wniosku, że to bez sensu, a po drugie i tak wtedy byłoby na mnie
ohhhh dobrze ze Was mam bo już myślałam że tylko ja mam taki ciężki żywot z tym moim ale na szczęście nie jestem sama ....
kurde zresztą mój właśnie gotuje obiad .... smaży kurczaka i tak mi śmierdzi... ( teraz nie moge zapachu smazonego) do tego dzisiaj zrobił sałatkę ze świeżego szpinaku a ja tak nie mam ochoty na szpinak...:/ a głodna jestem :/
kurde zresztą mój właśnie gotuje obiad .... smaży kurczaka i tak mi śmierdzi... ( teraz nie moge zapachu smazonego) do tego dzisiaj zrobił sałatkę ze świeżego szpinaku a ja tak nie mam ochoty na szpinak...:/ a głodna jestem :/
Sarka, na pewno będzie OK, tylko trzeba czasu po jakichś takich niemiłych akcjach niestety. A na razie polecam moją metodę - poleż, książkę poczytaj, film oglądnij jakiś, albo nawet się przejdź na krótki spacer - żeby się nie denerwować i nie myśleć o tym, co niemiłe
reklama